El gest de Sandra Barneda durant la gran nit de Jorge Javier que portarà cua

Va haver de marxar per altres compromisos professionals

Sandra Barneda somrient en un acte promocional
Sandra Barneda va marxar a la competència el dia de l'estrena de 'La Casa Fuerte' | GTRES

Dijous passat s'estrenava la segona edició de 'La Casa Fuerte' a Telecinco i Sandra Barneda, una de les seves presentadores, ens va sorprendre a tots amb un gest molt lleig. Per ser precisos, va marxar a la competència, és a dir, a Antena 3. No obstant això, no cal alarmar-se, ja que no va fer-ho per quedar-s'hi.

En concret, la catalana, que ha triomfat amb el seu èxit a 'La Isla de las Tentaciones', va marxar a 'Espejo Público' per ser entrevistada. Per què? Perquè ha posat a la venda la seva nova novel·la, 'Un oceà per arribar a tu', que ha estat finalista del Premi Planeta 2020.

L'entrevista a Sandra Barneda

Susanna Griso va ser l'encarregada d'entrevistar Sandra Barneda, que va explicar-ho tot sobre la publicació del seu últim llibre. D'aquesta manera, Barneda tornava a Antena 3, cadena en la qual va estar treballant durant molts anys, tant en els informatius com en diferents 'realities', per exemple, 'El Bus'.

A més, van parlar del passat mediàtic de Barneda. Tant és així, que la presentadora de 'Espejo Público' va exposar: «Conec moltes facetes de Sandra, perquè a més és companya. Vam començar a treballar pràcticament juntes. Hem anat bastant en paral·lel».

És més, va afegir: «Jo treballava a TVE a Sant Cugat, ella va arribar una mica després, quan jo ja havia marxat. Després va venir a Madrid i Ernesto Sáenz de Buruaga em va ensenyar el teu càsting perquè et volien fitxar per l'informatiu del cap de setmana. Uns mesos després vas entrar a aquesta casa». I a això, va afegir la convidada: «I vaig entrar com a parella de Pedro Piqueras».

Per si no n'hi hagués prou, per recordar aquest passat de Sandra Barneda a Antena 3, es van posar imatges dels seus diferents treballs a la cadena. I és que, a més de periodista en diferents espais, també va exercir com a actriu. Una faceta sobre la qual ella també va opinar: «Soc millor escriptora i periodista que actriu».

 

La faceta literària de Sandra Barneda

Per descomptat, a més de la seva tasca com a professional dels mitjans de comunicació, es va parlar sobre la seva faceta com a escriptora. I és que aquest era l'objectiu real de l'entrevista, en què va estar acompanyada de la també autora Eva García Sáenz de Urturi, guanyadora del premi Planeta 2020 amb la seva novel·la 'Aquitania'.

Sandra Barneda va exposar que sempre li ha agradat la literatura i escriure: «Per circumstàncies de la vida, la solitud m'ha acompanyat bastant en la meva infància. Vaig començar a llegir, em va acompanyar la lectura i després, en la meva adolescència, vaig començar a escriure per a entendre el món i començar a entendre'm».

Així mateix, va afegir que, quan va estar a prop de complir els quaranta anys, va ser quan va creure que era l'instant perfecte per posar-se a escriure. Va pensar: «Era el moment que m'atreveixi a alguna cosa que sempre m'ha agradat, aïllar-me del món a través d'històries i escriure per explicar un món millor».

En aquest punt, va ser quan va decidir parlar de la seva última novel·la, 'Un oceà per arribar a tu', que l'ha portat a ser finalista del Premi Planeta. Una obra que gira al voltant d'una dona que pateix la pèrdua de la seva mare i la 'reconciliació' amb el seu pare.

Sobre aquest llibre, Sandra Barneda va exposar que «és una història que parla de l'esperança, de recollir els clarobscurs de la vida, però bé. Parla de reconstruir-nos tot i els cops que ens dona la vida». De moment, són molt bones les crítiques que està rebent per part dels lectors. I segur que en rebrà moltes més durant aquests mesos de promoció al costat de Urturi.


Comentaris

envia el comentari