El lletgíssim gest que acaba de tenir Vasile amb Núria Marín i Nando Escribano

'Cazamariposas' emetrà demà mateix el seu últim programa, una setmana abans del que estava previst

Nuria Marín i Nando Escribano al plató de ’Cazamariposas’
Nuria Marín i Nando Escribano presentaran demà el seu últim programa de 'Cazamariposas' | DIVINITY

Els presentadors 'Cazamariposas', l'emblemàtic programa de Divinity que tenia previst la seva fi el pròxim 14 de febrer, acaben de rebre una de les pitjors notícies: acabarà abans del que estava previst. Mediaset ha decidit que l'emetrà per última vegada aquest divendres dia 7 de febrer, una setmana abans del que es preveia.

Aquesta notícia que arriba d'última hora ha descol·locat per complet als dos presentadors i a l'audiència. Núria Marín i Nando Escribano, es veuran ara obligats a acomiadar-se de la que ha estat la seva casa durant tant  de temps.

Demà serà l'últim programa de 'Cazamariposas'

L'anunci s'ha fet oficial avui mateix a través del compte oficial de Twitter del programa «El divendres és el dia... L'últim programa de CazamaRIPosas», apuntaven des del perfil de la xarxa social. Aquest format, que ha estat en antena durant 7 anys, posa fi a una llarga trajectòria televisiva.

El grup que dirigeix Paolo Vasile es carrega un espai que ha donat moltíssimes notícies del cor durant aquests anys que destacava per donar-les amb un toc diferent a la resta. Cal recordar que quan Núria Marín i Nando Escribano van comunicar la decisió, tots dos van començar a plorar en veure com al seu estimat programa li quedaven pocs dies d'emissió. Ara tan sols li queda un dia de vida, una cosa que ha deixat als presentadors molt més tocats.

Ara bé, en el seu lloc, Mediaset ha encarregat un nou magazín a la Fàbrica de la tele, la mateixa productora. Núria Marín —qui es troba presentant 'El tiempo del descuento'— serà qui seguirà al capdavant d'aquest programa que s'emetrà a Cuatro i Divinity de dilluns a divendres. No obstant això, caldrà esperar veure com es presenta el futur de Nando Escribano, ja que de moment es deconeix. Ell mateix va afirmar que tenia la intenció d'anar-se'n a viure amb la seva parella a Madrid.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari