'GH DÚO' ja té data i hora d'estrena

María Patiño ha anunciat al plató de 'Sálvame Deluxe' que el nou programa de Telecinco s'estrenarà el 8 de gener a les 22.00 h

'GH Dúo'
'GH DÚO' s'estrenarà el 8 de gener | Telecinco

Després de l'èxit de 'Gran Hermano VIP', el nou concurs de Telecinco 'GH DÚO' és un dels programes més esperats de la televisió. 'GH DÚO' ha estat tema de conversa als principals programes i revistes del nostre país des que Jorge Javier va anunciar al plató de 'GH VIP' que al gener començaria una nova edició del famós 'talent show'. Encara no ha començat i ja fa parlar. El públic i alguns col·laboradors de 'Sálvame' estan desitjant deixar enrere la darrera edició per començar a comentar sobre nous rostres coneguts.

María Patiño desvela la data d'emissió

Malgrat tractar-se d'un programa que genera molta expectació, Telecinco està anunciant els futurs concursants a poc a poc. I és que són diverses les incògnites que s'hauran de resoldre el mateix dia de la gala, com ara amb qui entrarà la polèmica Ylenia Padilla. Després de diverses especulacions sobre el possible dia d'emissió del 'reality', segons ha avançat 'La Coctelera' María Patiño va aïllar la incògnita al plató de 'Sálvame Deluxe'. La presentadora va anunciar que el programa s'estrenarà el 8 de gener a les 22.00 hores, just acabades les vacances de Nadal.

Més notícies relacionades: «Miriam Saavedra s'endú 'GH VIP 6'»

Les parelles confirmades de 'GH DÚO'

Després de diversos rumors sobre els participants que entraran a la casa de Guadalix de la Sierra, Telecinco ja ha confirmat tres parelles.

Kiko Rivera e Irene Rosales, los primeros concursantes confirmados de 'GH DÚO'
Kiko Rivera i Irene Rosales són els primers concursats confirmats de 'GH DÚO' | CATALUNYADIARI.CAT

 

Durant la gala final de 'GH VIP' es va desvelar que Irene Rosales i Kiko Rivera hi participaran. Sens dubte, aquesta parella és una de les grans apostes de Telecinco, encara que Kiko ja havia participat anteriorment i va abandonar al cap de pocs dies. El que està clar és que serà una bona manera de conèixer la seva dona, Irene, desconeguda per l'audiència, ja que sempre s'ha intentat mantenir en un segon pla.

Antonio y Candela
Una altra parella del concurs serà Antonio Tejado i Candela | Telecinco

 

Una altra de les parelles confirmades són Antonio Tejado i la seva xicota Candela. Una parella que, sens dubte, farà parlar, ja que la seva relació ha estat marcada pels alts i baixos. Haurem d'esperar per saber si sortiran junts del 'reality' o, al contrari, viurà una crisi dins de la casa.

 
Ylenia Padilla
Encara no se sap amb qui entrarà Ylenia Padilla | Telecinco

 

El 28 de desembre es va anunciar que Ylenia Padilla també participarà a 'GH DÚO'. La cadena, però, encara no ha desvelat amb qui entrarà a la casa de 'Gran Hermano', encara ques'estan fent diverses especulacions, com ara Labrador o Fede, l'extronista de 'MYHYV'. Per conèixer més concursants oficials haurem d'esperar fins al 2 de gener, durant l'emissió de 'Ya es mediodía', on es desvelarà una nova parella.

 

Altres possibles parelles

Són moltes les apostes que es fan sobre qui participarà en el nou esperat 'reality' de Telecinco. No obstant això, la productora no en confirma ni en desmenteix cap. Al plató de 'Sálvame Deluxe', Chiqui i Borja es proposaven per ocupar la casa, però molts altres noms ressonen com a possibles candidats per formar part d'aquesta experiència. Algunes de les parelles que s'han dit aquests últims dies són Carolina Sobe i Julio Ruz i els pares d'Alba Carrillo.


Comentaris

envia el comentari