'GH DÚO': Kiko Rivera i Sofía Suescun, enfrontats

Els dos concursants protanitzaven un enfrontament en directe a la darrera gal·la de 'GH DÚO'

Kiko i Sofia en el moment de les nominacions
Kiko i Sofia en el moment de les nominacions | TELECINCO

A la casa de ‘GH DÚOhan començat a sorgir les primeres discussions amb la concursant Sofia Suescun com a protagonista. Part de la casa s’ha girat en contra de la guanyadora de ‘realities’ i segons sembla, a ella li agrada estar al centre de la polèmica.

Una nominació amb motius

A la gal·la de nominacions, la parella formada per Kiko Rivera i Irene Rosales nominava amb tres punts a Sofia Suescun i Alejandro Albalá matisant: «No per Alejandro, que amb ell no hi tinc res. M’hi porto perfectament i no tinc res contra ell».

Sofía i Alejandro rebent les nominacions
Sofía i Alejandro rebent les nominacions | TELECINCO

 

A la pregunta de Sofia de quin era el motiu de la nominació, Kiko va contestar sense embuts que era per la conversació que havia tingut amb Ylenia en la qual deixaven al DJ d’estrateg. A Sofia no li va acabar de convèncer la resposta, ja que, tot seguit li va dir que era un fals i que el motiu pel qual realment la nominava era perquè la veia una rival forta de cara a guanyar el concurs.

Davant les seves provocacions, Kiko li contestava: «Tinc més coses per dir-te, si vols te les dic. Crec que li menges l’olla a Ylenia, quan ella no té res a veure amb tot això, perquè es posi en contra meva. Segona, si et creus molt llesta, tinc molts més anys que tu i quan tu vas jo vinc d’allí. Xata, et queda molt per viure».

Les disputes venien d'abans

El conflicte entre els dos concursants ja venia d’abans, ja que Sofia havia malparlat d’ell amb Ylenia a esquenes seu; el què no s’esperava ella era que les imatges del moment s’emetessin en directe en ple programa i Kiko les visualitzés.

En el vídeo en qüestió, s’hi veien a les dues concursants, Sofia i Ylenia, criticant al fill de la Pantoja de ser un estrateg en el concurs, i que el seu joc «fa fàstic».

En veure el vídeo, Kiko va contestar: «Cadascú té la seva forma de concursar. Alguns venim a jugar i els altres es creuen que treballen a 'Telefónica' i obren 17 línies de telèfon».

Ylenia i Kiko després de la discussió
Ylenia i Kiko després de la discussió | TELECINCO

 

Sofia es va sentir al·ludida i li va replicar: «que els meus fans obrin línies de recàrrega no és el meu problema que en tinguis enveja. Això ho fan els meus adorables fans, i si tens enveja, és el teu problema».

«Per què t'exaltes tant? Tranquil·la, no fa falta posar-se d’aquesta manera... Jo ja he parlat amb elles. Van venir a demanar-me perdó i jo no els hi he de donar perquè no els he fet res a cap de les dues. Si volen joc, jugarem», contestava Kiko, desafiant.

Ylenia, per part seva, va recriminar a Kiko que no hagués salvat a Fede de la nominació.«No tens raó en parlar-me malament perquè no t’he fet res», li va dir el DJ, arrancant els aplaudiments de públic. Ella contestava i tancava la discussió: «jo m’encenc i després ni me’n recordo del que he dit, tinc aquest problema.»


Comentaris

envia el comentari