rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'GH DÚO': Kiko Rivera demana a Irene Rosales que li talli les ungles dels peus

La parella està aconseguint el favor de l’audiència de ‘GH DÚO’ gràcies a la seva naturalitat i espontaneïtat
Kiko Rivera i Irene Rosales a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

La parella formada per Irene Rosales i Kiko Rivera està aconseguint el favor de l’audiència de ‘GH DÚO’ gràcies a la seva naturalitat i espontaneïtat. La parella ressalta per les seves mostres d’afecte i per la quotidianitat amb què afronten el seu dia a‘L’ajuda’ del govern espanyol a VOX que.... dia: netegen junts els plats, fan el llit, etc.

 

En l’última gala de ‘Gh dúo: El debate’, es van veure unes imatges molt peculiars en què la parella realitzava una rutina d’allò més habitual per ells: Irene li tallava les ungles dels peus a Kiko Rivera. A més a més, Irene no es quedava curta i decidia preguntar: «A algú li fa angúnia tallar-se les ungles?». Albalá, l’únic que va contestar, va dir que no, ja que els seus pares eren podòlegs.

 

Kiko Rivera, es va mostrar molt incrèdul en pensar que algú aconseguís tallar-se les ungles ell mateix, així que no es va tallar ni un pèl i li va preguntar: «però te les talles tu sol? A mi me les talla la meva dona, jo no me les sé tallar»

 

 

Una escena poc habitual

El vídeo era d’allò més còmic. Les ungles de Kiko volant pels aires i Irene fent cares estranyes mentre li tallava les ungles. Kiko es queixava constantment que «li estava agafant carn» mentre Irene intentava justificar-se dient-li al DJ que tenia les ungles molt gordes i que era difícil tallar-se-les. Rivera li contestava fastiguejat:  «Ostres, doncs m’acabo de banyar en aigua calenta. Si jo no puc tallar-me-les, me les has de tallar tu, jo no puc».

Irene Rosales tallant-li les ungles a Kiko Rivera | TELECINCO

 

La parella és una de les clares preferides per guanyar el concurs, ja que a diferència d’altres ‘realites’ en què havia participat el fill de la Pantoja anteriorment, en aquest cas la presència de la seva dona Irene l’està afavorint.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris