'GH DÚO': L'expulsat del pròxim dijous acumula ja un 63,3%

La cosa està entre Antonio Tejado, Carolina Sobe i Juan Miguel

Percentatges a cegues
Percentatges a cegues | TELECINCO

En l'últim debat de ‘GH DÚO’ es va poder veure un avenç d'allò que ens espera per la pròxima gala de dijous en referència a l’expulsió, que es debat entre tres persones: Juan Miguel, Carolina Sobe i Antonio Tejado. Aquest cop, però, tot fa indicar que els espectadors ho tenen molt clar, i l’expulsió no sembla que hagi de ser massa renyida, tal com ha passat en les dues últimes gales.

Aquest diumenge, ens mostraven els percentatges a cegues d’aquesta setmana, i el nominat que portava la capdavantera, acumula un percentatge del 63,3%. El segon més votat el segueix amb un 34,1%, i el que té menys possibilitats de sortir, un 2,6%. Davant d’aquests percentatges, les xarxes socials ja han expressat el seu veredicte i sospiten clarament que entre els més votats està Carolina Sobe o bé Antonio Tejado.

Sofía Suescun, nominació directa a Tejado

Antonio Tejado, sorprès per la nominació, portava diversos dies calculant qui podria haver-lo nominat; des de dijous va anar preguntant a tots els companys pels punts amb què haurien nominat per intentar treure’n l’aigua clara.

El diumenge, però, se li van clarificar tots els dubtes en veure les imatges de les nominacions de Sofia Suescun, que va donar-li 6 punts de manera directa al concursant: «Ja li he dit que comenci a contar de 7 cap enrere perquè calculi els dies que li queden dins. Estimada audiència, aquí el teniu» va declarar tota cofoia Sofia al confessionari.

Sobre això, Tejado decidia contestar-li: «Entenc la seva decisió i l’accepto, però si ella creu que el fet de portar més temps dins la casa és motiu d’encaixar els 6 punts, doncs endavant». Està clar que Sofia té a Tejado en el seu punt de mira i no pararà fins a veure’l expulsat del concurs: «Qui riu l’últim, riu millor», així es dirigia ella a Antonio.

Els posicionaments, majoritaris en contra de Tejado

D'altra banda, els concursants de la casa es van anar posicionant com cada diumenge darrere de qui volguessin que fos l’expulsat de la setmana.

En aquest cas Kiko Rivera decidia posicionar-se darrere de Carolina Sobe com a candidata a abandonar la casa, a causa de la seva amistat amb Antonio Tejado: «És una decisió difícil i aquesta vegada he utilitzat el descart; ella sap que em porto molt bé amb ella, però aquesta vegada m’ha tocat posar-me aquí».

Posicionaments de la setmana
Posicionaments de la setmana | TELECINCO

 

Darrere d'Antonio Tejado es van col·locar Irene Rosales, Maria Jesús Ruiz i Sofia Suescun. Aquesta última tenia molt clars els seus motius: «Sóc conseqüent amb la meva nominació, tenia ganes de nominar-lo perquè s'anava salvant i simplement vull que sigui ell qui se'n vagi el dijous».

Irene Rosales per la seva banda, era molt més suau amb Tejado, tot i posicionar-se a favor que marxi: «Està entrant en un bucle que no li va bé, s'aixeca malament i ho porta tot malament, i ja no és l'Antonio que era».

Sembla que els companys de la casa ho tenen clar, queda per veure doncs, què farà l'audiència aquest dijous.


Comentaris

envia el comentari