IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Acusen 'GH VIP' d'utilitzar una esbroncada gravada contra Miriam i 'El Koala'

Un usuari de Twitter afirma que el programa va utilitzar un efecte d'un banc de sons en l'últim 'Límite 48 horas'

Imagen del plató de 'Gran Hermano VIP', donde puede verse al público
El públic del plató de 'Gran Hermano VIP' no seria l'autor de l'esbroncada als dos concursant | Telecinco

Miriam Saavedra s'està convertint en les últimes setmanes en el centre de totes les polèmiques de 'Gran Hermano VIP'. Els conflictes amb els seus companys es multipliquen i a cada gala que passa el suport que rep del públic disminueix. Tant és així, que en els últims programes ha començat a ser esbroncada de valent per bona part dels espectadors presents a plató. 

I és que la que era, fins fa poc dies, la gran favorita per guanyar, no deixa de protagonitzar titulars que no sabem si realment la beneficien. Un gir tan sobtat en la seva carrera pel premi, que s'estan disparant les sospites sobre una possible manipulació des de la direcció del programa

La denúncia de la manipulació es va produir a Twitter

Els dubtes sobre la neutralitat del programa han arribat a tal punt, que se'ls ha acusat d'utilitzar sons de producció, del que es poden trobar fàcilment a Internet contra Miriam. Un usuari de Twitter va penjar un fragment del programa on s'escoltaria la gravació mentre parla Miriam Saavedra.  

En les imatges de l'últim programa 'Límite 48 hores' s'observa com la concursant és esbroncada mentre parla. En el cas d''El Koala', la xiulada contra ell es barreja amb alguns tímids aplaudiments. La gravació demostra que a Youtube es pot trobar fàcilment un so molt similar a la teòrica esbroncada del públic de 'GH VIP'. 

Jorge Javier defensa al programa 

Jorge Javier, quan li van comunicar aquest fet, va voler deixar clar que les acusacions eren falses. «El públic que és a plató aplaudeix i esbronca quan li dona la gana», va dir defensant els professionals del programa. 

Jorge Javier negando las acusaciones de algunos espectadores
Jorge Javier va negar les acusacions d'alguns espectadors | Telecinco

 

El presentador va continuar molt indignat: «He de dir això perquè hi ha qui diu que estan dirigits. L'última teoria conspiradora diu que hi ha xiulades enllaunades, que estan totalment gravades. Com si algú pogués dirigir aquestes feres!». 

El 'community manager' del programa també va voler defensar el programa: «Jo només puc explicar-vos que no estan enllaunats, perquè sóc aquí i ho veig. Si confieu en mi, que es noti si us plau».  


Comentaris

envia el comentari