'GH VIP': Adara se salva d'abandonar la casa

L'expulsió està ara entre els concursants Mila Ximénez i Dinio

Adara s'assabenta que s'ha salvat de l'expulsió
Adara s'assabenta que s'ha salvat de l'expulsió | TELECINCO

Una nova gala plena de tensió és la que es va viure ahir a ‘GH VIP’, on a més s’havia de conèixer el nom del concursant salvat de les nominacions pel públic. La cosa estava entre els tres concursants Dinio, Mila Ximénez i Adara, i la gala va estar plena de baralles i discussions, en una casa plena de tensió i marcada per l'esdeveniment de la setmana, que ha deixat tothom descol·locat: la nominació fulminant de Mila Ximénez per part de Kiko Jiménez.

 

Mila Ximénez no pot més

Aquesta setmana està esdevenint molt dura per la concursant Mila Ximénez, qui està vivint una situació molt tensa amb Kiko Jiménez, des que s’ha assabentat que va treure de la llista de nominats a Irene Junquera i la va posar a ella, gràcies al poder que el Kiko i ‘El Cejas’ tenien per realitzar una nominació automàtica. Així doncs, en una clara estratègia maquinada per Kiko Jiménez, aquest va voler col·locar a tres dels concursants més forts de la casa a la llista de nominats per treure’s de sobre un rival fort.

 

Mila Ximénez enduguent-se les mans al rostre en veure les imatges de la traïció dels seus companys
Mila Ximénez s'endú les mans al rostre en veure les imatges de la traïció dels seus companys | TELECINCO

 

Des d’aleshores, Mila, que se sent traïda per qui considerava que era un amic seu, no ha parat de tenir discussions i retrets envers Kiko Jiménez, i es troba al límit, arribant a assegurar després de visionar uns vídeos on sortien 'El Cejas' i Kiko maquinant la seva estratègia: «En la vida he vist ments tan retorçades».

 

A la gala també es va poder veure un incipient idil·li entre Kiko Jiménez i Estela Grande, qui han començat a mostrar-se molt còmplices dins la casa de Guadalix malgrat que ambdós tenen parella que els espera fora del concurs.

Adara se salva de l'expulsió

Al final d’una gala plena de tensió, es va saber que el nominat menys votat pel públic i que per tant, sortia de la llista de nominats, era Adara. L'expulsió queda així entre Dinio i Mila Ximénez, amb un duel que de moment, està bastant igualat segons van poder mostrar els percentatges d'ahir, i serà dijous quan sabrem si l’estratègia de Kiko Jiménez resulta com ell esperava i Mila surt expulsada o si l’audiència es posiciona a favor de la col·laboradora i qui ha d'abandonar la casa és Dinio.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari