'GH VIP': 'El Cejas' esclata contra Hugo Castejón i l'amenaça

Durant la discussió, l'influencer ha arribat a afirmar: «Quina pena que les agressions estiguin penalitzades»

Hugo Castejón i 'El Cejas' discuteixen molt sovint
Hugo Castejón i 'El Cejas' discuteixen molt sovint | TELECINCO

La casa de Guadalix és protagonista de contínues trifulgues dia sí i dia també, i dos dels protagonistes de l’última han estat Hugo Castejón i ‘El Cejas’. El conflicte ha començat perquè els habitants de la casa, després de gaudir d’una bona festa nocturna, volien anar a dormir, mentre que Hugo Castejón va decidir seguir ballant al ritme de la música i ignorar les peticions dels seus companys de convivència.

 

El problema és que si seguia ballant, la música no parava, cosa que va provocar que alguns habitants es molestessin per la situació que estava creant Hugo, qui va optar per seguir ballant al jardí de la casa, malgrat les queixes, argüint: «Posen música dues vegades a la setmana i em ve de gust ballar. Quan la treguin, me’n vaig a dormir».

'El Cejas' explota contra Hugo

‘El Cejas’, però, no va quedar satisfet amb la seva actitud, i molt enfadat va sortir al jardí a protagonitzar un enfrontament amb el cantant, la qual cosa no va funcionar, ja que el cantant va decidir seguir ballant, mentre li deia: «Si vols que treguin la música diga-li tu al ‘súper’», va etzibar-li. Això va acabar de fer vessar el got per l’influencer, qui va explotar: «Deixa de fer el personatge, fins i tot Adara està cansada i vol dormir. És una falta de respecte cap a 14 persones. Fica’t a dormir, no és tan difícil».

 

Però el propòsit de ‘El Cejas' va aconseguir el contrari, ja que els seus propis crits van acabar despertant Mila Ximénez, qui no va dubtar en criticar l'influencer perquè havia acabat despertant tothom amb l’enrenou: «Si tu no et pots adormir, et fots. Però la resta sí. Si callem, la resta pot dormir. Que faci el que vulgui», va dir-li, fent referència Hugo Castejón.

 

Al final, i veient que la situació no es resolia, ‘El Cejas’ va marxar molt enfadat i resignat cap a l’interior de la casa per intentar dormir mentre murmurejava entre dents: «Quina pensa que les agressions estiguin penalitzades», va dir fent referència a l’expulsió disciplinària que adopta l’organització davant les agressions.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari