Sorpresa a 'GH VIP': L'audiència passa de la petició d'Alba Carrillo i 'El Cejas' és el sisè expulsat

El youtuber es va prendre amb esportivitat la seva expulsió mentre la model plorava per no anar-se'n

cejas alba
Percentatges d'Alba i 'El Cejas', durant la gala | Telecinco
 

Ha estat un dels duels per l'expulsió més ajustats que es recorden a 'GH VIP', però finalment l'audiència ha fet cas omís als desitjos d'Alba Carrillo i 'El Cejas' s'ha convertit en el sisè expulsat de l'edició. La model havia demanat diverses vegades a l'audiència que no la salvessin de l'eliminació, ja que no volia continuar en el concurs, però finalment no ha estat així.

'El Cejas' va reaccionar de manera molt esportiva a la seva expulsió de la casa de Guadalix, no dubtant en consolar a una Alba enfonsada tot i ser la salvada de la setmana. «Sigues forta, Alba. Parla amb Noemí, ella t'estima i et dóna molt suport. T'estimo molt, Alba», li deia entre llàgrimes a la seva ja excompanya.

Acomiadament emotiu

Ja a plató amb Jorge Javierel youtuber ha volgut llançar un missatge d'acomiadament pels seus companys, especialment per dos dels seus grans suports. No va dubtar a dir-li a Noemí que «t'estimo moltíssim», a més de confirmar-li a Antonio David que «has estat un suport molt gran».

cejas
'El Cejas' va reaccionar amb humor a la seva expulsió | Telecinco

Tot i les tensions viscudes durant el concurs, no va dubtar a tornar a disculpar-se amb Mila Xímenez: «Mila, moltíssimes gràcies per tot, has estat un descobriment molt gran, et demano disculpes un altre cop per allò que vaig fer».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari