ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

'GH VIP 6' podria estrenar-se el 13 de setembre

Mónica Hoyos ha estat la primera concursant confirmada oficialment

Gran Hermano VIP sería estrenado este 13 de septiembre.
'Gran Hermano VIP' s'estrenaria el 13 de setembre | telecinco

 

Tot i els molt rumors que hi ha hagut les darreres setmanes, Telecinco ha sabut mantenir en secret quins seran els pròxims concursant de la nova edició de 'Gran Hermano VIP'. El que no han pogut ocultar, però, ha estat la data en què s'estrenarà el programa. I és que, segons publica el portal 'Bluper', el 'reality' s'estrenarà el dijous 13 de setembre.

Serà aquell dia en què els concursants del programa entraran a la casa de Gaudalix de la Sierra i començaran la seva convivència. En cas d'estrenar-se aquell dia, coincidirà amb la vintena temporada de 'Cuéntame cómo pasó' a TVE, la primera després que Ricardo Gómez, actor que interpretava a Carlos Alcántara, i Elena Rivera anunciessin que deixaven la sèrie.

Mónica Hoyos, primera concursant

Després de fer una intensa promoció del programa durant tot l'estiu, Mediaset ha esperat fins aquest dissabte, 25 d'agost, per anunciar de forma oficial a 'Sábado Deluxe' qui serà el primer concursant del programa. I l'escollida ha estat Mónica Hoyos, un dels noms que amb més força havia sonat durant les darreres setmanes als debats de Telecinco.

D'aquesta forma, la model peruana participarà en el mateix 'reality' en què fa dos anys ja va participar el seu exmarit Carlos Lozano, amb qui està protagonitzant diverses lluites televisives explicant detalls íntims de la seva relació. De moment, Hoyos ha estat l'única confirmada per la cadena de Mediaset, que anirà donant a conèixer a poc a poc els nou habitants de la casa a través dels seus programes.

Chabelita sería la primera confirmada en participar en el reality de Telecinco, 'Gran Hermano VIP 6'.
Chabelita és una de les principals candidates a entrar a la casa de 'Gran Hermano VIP 6'. | Telecinco
 

Chabelita podria ser la següent

Malgrat que encara no ha estat confirmat, Chabelita sembla que també serà una de les participants. Alguns col·laboradors de Telecinco i alguns altres mitjans del cor fins i tot han apuntat que rebrà 18.000 euros setmanals per participar en el 'reality'. El que sí que ha estat confirmat des del compte oficial de 'Gran Hermano' és que Alber Cavallé, més conegut com 'l'estafador de l'amor', no serà un dels concursants com havien dit alguns mitjans.

Els altres noms de participants segueixen sense saber-se amb exactitud, ja que la baralla d'opcions és gran: Bárbara Rey, Kiko Matamoros, Sofia Suescún, Alba Carrillo, Lydia Lozano, Rafa Mora, Maria Lapiedra, Miriam Saavedra, Gustavo González, serien alguns dels noms que més estan sonant. Amb el retorn de Jorge Javier Vázquez com a presentador, Zeppelin TV i Telecinco esperen tornar a pujar l'audiència del programa, que en la passada edició va assolir dades d'audiència molt baixes i va obligar a deixar el programa aparcat durant un temps.


Comentaris

envia el comentari