'GH VIP' torna a Telecinco el 13 de setembre

En molt pocs dies, els teleespectadors coneixeran els personatges que completen el càsting de la nova edició del 'reality' de Telecinco

El 13 de setembre comença una nova edició de 'Gran Hermano VIP' | Telecinco

 

Un dels programes televisius més esperats d'aquesta tardor ja té data d'estrena. Després de nombrosos rumors al respecte, Jorge Javier Vázquez va confirmar que el 13 de setembre és el dia escollit perquè comenci la sisena edició de 'GH VIP'.

 

Telecinco ha anat filtrant en les últimes setmanes els noms d'alguns dels participants a la versió de famosos de 'Gran Hermano', però ara els teleespectadors hauran d'esperar menys d'una setmana per poder saber amb quins personatges es completa el càsting de 'GH VIP 6'. 

 

Jorge Javier Vázquez serà de nou el presentador 

El presentador de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez va tornar de les seves vacances aquest dissabte i va ser en el plató de 'Sábado Deluxe' on va donar la gran notícia que va ser molt aplaudida pel públic del programa. Vázquez feia bons els rumors que apuntaven a aquest dijous 13 de setembre com a possible data d'estrena del 'reality'.

 

El programa de Telecinco ha sigut un dels formats més exitosos de la cadena de Mediaset dels últims anys. Molts seguidors del programa estan expectants per saber quines seran les històries que es viuran un cop més a la casa del poble madrileny de Guadalix de la Sierra.  

 

 

Ja es coneixen 10 dels concursants

En les últimes setmanes, Telecinco ha anat revelant part dels participants a la nova edició de 'GH VIP' en els diferents espais de la cadena. Després de molts rumors els confirmats fins ara són: Chabelita Pantoja, Aramís Fuster, El Koala, Makoke, Darek, Makoke, Ángel Garo, Mónica Hoyos, Aurah Ruiz, Oriana Marzoli i Susos Álvarez.  

 

L'última concursant confirmada, la youtuber Verdeliss amb la seva família | Youtube
 

 

Però hi ha una última concursant confirmada: la 'youtuber' Verdeliss és la dècima concursant del programa. Amb més d'un milió i mig de seguidors a la plataforma de vídeos, la ja mare de 6 fills, es convertirà en la primera participant embarassada d'aquest format

 

Tot i que queden molt pocs dies per l'inici del programa, Mediaset encara no ha volgut presentar a tots els participants. El que sí que s'ha descartat és la participació de personatges que haguessin donat molt de joc al programa com Bárbara Rey, Alessandro Lequio i Chelo García-Cortés