Adara i Gianmarco han trencat i... sabem per què

Ha estat l'itàlia qui ha fet pública la notícia

Adara i Gianmarco a punt de fer-se un petó a 'El tiempo del descuento'
La parella ha posat punt final a la seva relació | Telecinco

Després d'uns dies absent, Gianmarco ha reaparegut a les xarxes socials i ho ha fet amb una notícia que ha agafat a molts per sorpresa. L'italià ha explicat a través del seu perfil d'Instagram que la seva relació amb Adara ha acabat, aquest cop de forma definitiva.

Semblava que laparella estava vivint uns moments idíl·lics després de la sortida de 'GH VIP' i 'El tiempo de descuento' però Gianmarco ha confirmat la ruptura enmig del confinament causat pel coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'italià s'ha mostrat molt dolgut

Gianmarco compartia aquesta notícia a través de les històries d'Instagram i ho feia des d'una terrassa. L'italià explicava el motiu de la ruptura i ho feia amb la veu entretallada: «Me'n vaig. Han sortit missatges d'Adara lligant amb un altre noi amb qui s'estava organitzant per quedar i veure's» confessava molt trist.

Un Giammarco completament abatut explicava als seus seguidors que «jo he lluitat molt per ella, ho he deixat tot i he estat completament sol per estar amb ella. Descobrir aquestes coses em fa molt de mal perquè no m'ho mereixo després de tot el que he fet. Les faltes de respecte en una relació són molt greus».

Així doncs, aquesta història d'amor que ha hagut de superar tants entrebancs arribar a la seva fi: «Ara només necessito una mica de temps i sé que la meva família em necessita, per tant torno a casa que és on m'estimen de veritat» comentava trist l'italià. Una decisió que serà difícil de dur a terme tenint en compte que els dos països estan en ple confinament pel coronavirus. Per la seva part, Adara no ha dit res al respecte i l'últim missatge que la guanyadora de 'GH VIP' va donar va ser: «Als que juguen a perdre't, deixa'ls guanyar».


Comentaris

envia el comentari