Gianmarco Onestini ha anat al 'Deluxe' per parlar per primera vegada sobre la seva decepció amb Adara

Gianmarco, molt enfadat amb Telecinco per un lleig a 'El tiempo del descuento'

Després dels fets, la cadena ha intentat arreglar el malentès

Fins ara era només una sensació l'abandonament i la forma en la qual semblava que Telecinco s'havia oblidat de 'El tiempo del descuento', però després de certs comentaris, ja ho podem catalogar com un fet preocupant. A través de les xarxes socials, Mediaset ha volgut fer un comentari sobre com n'estan d'enganxats al reality del moment:  'La isla de las tentaciones'.

Una passió que s'ha acabat entenent de forma totalment contrària i com un lleig cap al seu altre programa de telerealitat,  'El tiempo del descuento'. En un primer moment han llançat un tuit on demanaven que  passessin de pressa els dies de la setmana fins a arribar al dimarts, per a així poder gaudir d'un nou episodi del programa que presenta Mónica Naranjo.

Els comentaris criticant el tuit no van tardar en aparèixer, per això, després de publicar-lo han recapacitat, entenent que es podria veure com un terrible lleig cap al seu altre programa, 'El tiempo del descuento', i han vinculat un altre tuit on han intentat esmenar l'error.

 

Massa tard

Tot i esmenar l'error, els seguidors de 'El tiempo del descuento' s'han queixat de l'abandonament que està patint el programa dins la graella de Telecinco, que pràcticament està perdut, ja que només compta  amb dues últimes hores setmanals perquè no acabi de desaparèixer dels caps dels espectadors. Clarament aquesta situació  no agradarà gens a Gianmarco ni a cap dels concursants que actualment es troben a la casa de Guadalix.

També et pot interessar...