El sorprenent guanyador de 'El tiempo del descuento'

El programa final va estar ple de moments tensos entre els dos finalistes

Els quatre finalistes de 'El tiempo del descuento' el 16 de febrer del 2020
El guanyador de 'El tiempo del descuento' va ser Gianmarco | Telecinco

El programa de Telecinco, 'El tiempo del descuento', arribava al seu final ahir a la nit. La final del 'reality' la van disputar Kiko JiménezGianmarco Onestini, Anabel Pantoja i Pol Badía. La tercera i quarta posició la van ocupar Pantoja i Badía, respectivament, deixant el duel final entre l'italià i Kiko. Finalment, l'audiència decidia que el guanyador que rebria el maletí amb el premi fos Gianmarco.

Un mes que sembla que ha estat tot un èxit per l'italià, ja que va rebre el premi de mans de la seva, ara sí, xicota Adara amb qui ha aconseguit resoldre les seves diferències i emprendre una relació sentimental. Tot un seguit de fets que han fet que l'italià es plantegi la possibilitat de buscar una residència a Madrid per instal·lar-se de forma definitiva a la gran ciutat.

Una tensa final amb una amistat trencada

Malgrat que l'italià i Kiko van ser amics, el programa ha servit perquè sortissin a la llum les seves diferències i s'acabés trencant la seva amistat. Així doncs, es va viure una final força tensa per part dels dos participants que van discutir fins a l'últim moment. El xicot de Sofía Suescun defensa que Gianmarco s'ha volgut aprofitar de la seva història amb Adara mentre que aquest últim argumenta que Kiko només ha volgut generar conflictes per tal de tenir «notorietat».

Per si tot això fos poc, Kiko acusa Gianmarco i Adara de dur a terme una estratègia per fer una campanya contra el Maestro Joao, quelcom que assegura que li van confessar l'italià al lavabo després de treure's el micro.

Kiko s'assabenta que Estela i Diego s'han separat

Tot i no fer-se amb el maletí i guanyar-se una enemistat, Kiko sí que va aconseguir reconciliar-se durant la nit de diumenge amb Estela Grande qui, al seu torn, va reconèixer públicament que s'ha separat de Diego Matamoros tot assegurant que Kiko no n'era el motiu.

Kiko no va poder evitar aixecar-se a fer una abraçada a Estela i fins i tot, li va dir que esperava que es poguessin intercanviar el número de telèfon «pel que ella necessités». Tot això passava sota l'atenta mirada de la seva xicota, Sofía Suescun.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari