YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El lloc de Catalunya on Gianmarco ha decidit passar les vacances, ben acompanyat

Tots dos són exparella d'Adara Molinero (GH)

Imatge d'arxiu de Gianmarco Onestini a GH VIP 2019
Gianmarco Onestini està de vacances a Tarragona amb Pol Badia | Mediaset

De lluitar per l'amor d'Adara a convertir-se en grans amics i anar de vacances plegats. Aquest podria ser a grans trets la història de Gianmarco Onestini i Pol Badia, tots dos personatges públics del 'món' Telecinco, després de passar per Gran Hermano VIP. Ara, els dos estan passant uns dies a Tarragona, tal com ha indicat Badía a les seves xarxes socials. 

Per Tarragona a ritme de 'Maracaná'

Després de gairebé un mes desaparegut del focus mediàtic d'Instagram, Pol Badía ha reaparegut amb una fotografia en una casa de Tarragona amb el missatge: «El teu cos té memòria per això em reconeix». La reaparició del concursat de Gran Hermano —en l'edició normal i la VIP— no va ser solitària.

A les seves stories va aparèixer amb un company del reality de Telecinco: Gianmarco Onestini, qui fa menys d'una setmana estrenava al cançó 'Maracaná'. Mentre pasen els dies per terres tarragonines, tots dos han aprofitat per 'olvidar-se' d'Adara Molinero, l'ex dels dos participants de concurs de Mediaset.

Tots dos mantenen una bona relació després de coincidir a la casa de Guadalix de la Sierra i han fet les maletes per passar uns dies al litoral tarragoní. A més, l'italià ha enredat al català per marcar-se un ball lluint abdominals, músculs i broncejat pel litoral tarragoní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu cuerpo tiene memoria por eso me reconoce 😈🔥😈 #summer #holidays #maracana

Una publicación compartida de POL BADÍA (@pol_badia) el

Després de trencar la relació Adara i Gianmarco, Pol ha estat un gran suport per ell i tots dos estan en peu de guerra contra la celebrity del 'món' Telecinco. En aquest sentit, s'ha posicionat obertament al costat de Gianmarco. A més, en l'últim encontre entre tots dos al plató de 'Sálvame Deluxe' va ser molt mogut. Adara va treure a la llum els problemes que van tenir tots dos quan s'agitaven al llit explicant que «mai arribava a l'orgasme», per continuar dient que «només es preocupava per ell».


Comentaris

envia el comentari