Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Gir sobtat d'Ana Obregón: anuncia per sorpresa el seu retorn a la TV

L'actriu reapareixerà públicament després de la mort del seu fill, Aless Lequio.

Ana García Obregón tornarà a la televisió per a una cita única. L'actriu ens ha sorprès a tots en anunciar que presentarà les Campanades de Cap d'Any a TVE, una notícia que ens ha impactat, però que també ens ha alegrat per les circumstàncies personals que ha viscut durant aquest any. La popular presentadora acomiadarà l'any més difícil de la seva vida des de la Puerta del Sol i davant l'atenta mirada de milions d'espectadors.

Ana García Obregón torna a la televisió per presentar les Campanades de TVE

Ana García Obregón no ha volgut desaprofitar l'oferta. L'actriu i presentadora tornarà a casa seva després d'estar molts mesos lluny de casa per superar la pèrdua del seu fill Aless Lequio. «Retransmetre les campanades de cap d'any un any més a casa meva, Televisió Espanyola, és un privilegi que no podia rebutjar», ha assenyalat l'actriu.

Ana García Obregón és conscient que la seva tornada a la televisió en aquesta data tan especial estarà marcada pel difícil any que ha viscut l'actriu en particular i el país arran de la pandèmia. «M'emociona acomiadar aquest any tan difícil per a Espanya i per a mi; d'aquesta forma espero poder agrair el gran suport i afecte que he rebut per tots. Començar aquest 2021 amb tots els espanyols serà un veritable honor», ha afegit la biòloga.

Acompanyarà a Anne Igartiburu a les Campanades

Ana García Obregón tornarà a la televisió acompanyada per la veterana Anne Igartiburu. D'aquesta manera, serà la primera vegada que dues dones retransmetran des de la Puerta del Sol l'inici de Cap d'Any. No obstant això, no serà la primera vegada per a cap d'elles.

Ana García Obregón ja s'ha menjat el raïm davant d'Espanya en quatre ocasions. El 1994, 1995 i 2004, la madrilenya va celebrar el Cap d'Any amb els espanyols a TVE i el 1999 a Antena 3. Per la seva banda, Igartiburu és un valor segur per a la cadena pública, ja que aquesta serà la 18a vegada que presentarà les Campanades.

No obstant això, aquesta ocasió també serà especial per Anne Igartiburu. Per a la periodista serà un comiat d'any completament diferent pel que hem viscut arran de la pandèmia.

«Començar aquest any junts a TVE és molt especial. No som els mateixos ni donem les coses tant per fet. Brindarem per l'après i recordarem als que han marxat. Prendre'm forces sabent que junts tot és més suportable. I que ajudar, ens ajuda també a nosaltres. En aquest balcó estarem tots, tota la família de TVE amb els espectadors», ha reconegut la periodista.

A més, compartir aquest moment amb Ana Obregón ho farà encara més especial. «Viure-ho al costat d'Ana García Obregón és encara més emocionant pel que ella suposa en la nostra casa i perquè a més de ser dues dones, una cosa que sempre vaig somiar, ella donarà molta força a tantes i tantes famílies que s'identifiquen amb la seva valentia. Aquestes Campanades sonaran amb força i coratge per a tots», ha assenyalat la presentadora de 'Corazón'.

L'any més difícil per a Ana Obregón

Ana Obregón i Anne Igartiburu intentaran mantenir l'audiència de TVE davant la competència de Cristina PedrocheAntena 3. No obstant això, la presència d'Ana Obregón a les Campanades no és per una qüestió d'audiència, sinó de simbolisme i reconeixement.

L'actriu ha viscut l'any més dur de la seva vida després de la mort del seu fill de vint-i-set anys, Aless Lequio. El jove va morir el passat mes de maig arran d'un càncer, i des de llavors Ana Obregón no ha estat capaç d'aixecar el cap.

El fet que decideixi reaparèixer públicament en una data tan especial és un senyal que la presentadora té la força suficient per brindar un sentit homenatge al seu fill.