Girauta s'enfronta a Pilar Rahola en la seva estrena a 'Todo es mentira'

L'exdiputat de C's al Congrés va esclatar després que la periodista catalana assegurés que va ell va marxar de Barcelona perquè va voler

Pilar Rahola i Juan Carlos Girauta al programa 'Todo es mentira'
Pilar Rahola i Juan Carlos Girauta s'enfronten a 'Todo es mentira' | Cuatro

Pilar Rahola i Juan Carlos Girauta en un programa d'anàlisi d'actualitat i política, què podria sortir malament? Bé, ahir, malgrat haver intentat calmar l'ambient amb la seva particular guitarra, l'exdiputat de Ciutadans al Congrés no va poder evitar que enfrontar-se amb la periodista en una discussió sobre el judici de Quim Torra. Instants després —a 'Todo es mentira'—, sense cap instrument musical, Girauta i Rahola van protagonitzar un moment tens sense profit ni sentit després que Risto mostrés les imatges d'un linxament a un carrer de Barcelona.

«A mi m'haurien fet el mateix si no hagués anat dos anys rodejat de policies nacionals de paisà a Barcelona», va assegurar Girauta. Rahola, crítica i reiterant, va etzibar: «Juan Carlos, no em vinguis amb aquest victimisme». Just després, l'exmembre de la formació taronja va recordar que va haver de «marxar de la ciutat», però la periodista —que admetia tenir una bona relació d'amistat amb Girauta— va corregir-lo i va assenyalar que va marxar perquè va voler.

Rahola assegura que Giurata menysprea Catalunya

«He marxat perquè heu imposat la llei de força una colla de colpistes», va explicar l'exdiputat. En la seva línia, Rahola va contestar novament al polític: «No som colla, som una societat democràtica. Vas marxar perquè et va donar la gana. Aquí hi ha gent de tot, del PP, de C's. El que fas és menysprear el teu 'país'». Com era d'esperar, l'acusació de fer-se la víctima va emprenyar Girauta, que no va mirar prim en titllar Rahola de colpista i puntualitzar que ell va «de cara». Finalment, la col·laboradora va recordar-li que va marxar perquè va voler i ell, ja fart, va exclamar: «I una merda».

També et pot interessar...   


Comentaris

envia el comentari