Girona acollirà el rodatge de la sèrie ‘Records de l’Alhambra’, de ‘Netflix’

La sèrie es gravarà entre el 18 i el 22 de juny

Imatge del rodatge que s'està duent a terme a Granada
Imatge del rodatge que s'està duent a terme a Granada | CatalunyaDiari.cat

Girona es convertirà en la protagonista de la sèrie ‘Records de l’Alhambra’, de ‘Netflix’. La gravació, així mateix, es durà a terme entre el 18 i el 22 de juny i tindrà com a escenaris diversos espais del Barri Vell entre els quals hi haurà el Pont de Pedra, el carrer de les Ballesteries, el carrer Nou del Teatre o el pont de les Peixeteries Velles.

El rodatge, però, no s’aturarà aquí. I és que aquest portarà a la ciutat un equip tècnic format per unes 160 persones,entre les quals hi haurà una cinquantena de figurants gironins. Aquests, de fet, van ser escollits a raó del càsting que es va dur a terme a la ciutat el passat 11 de maig al Centre Cultural de la Mercè.

Marta Madrenas, l’alcaldessa de la ciutat, ha celebrat que es «reconegui» la ciutat com un «espai idoni» per a produccions d’aquest tipus. Segons ha confirmat, «la repercussió és similar a la de Joc de Trons perquè allò va suposar un canvi des del punt de vista de prestigi però no pas d’una crescuda de visitants». 

A més, l’alcaldessa ha destacat que és una gran oportunitat per poder generar nous llocs de treball. «És una bona oportunitat per poder generar llocs de treball perquè per a nosaltres la cultura té un pes molt específic i important. Volem crear sinergies i oportunitats», ha explicat.

Cal destacar que ‘Recuerdos de la Alhambra’ és una producció dirigida per Ahn Gil-Ho i protagonitzada per alguns dels principals actors i actrius coreans del moment. A causa del rodatge en diversos espais del Barri Vell, hi haurà afectacions al trànsit de vehicles i vianants, que s’aniran comunicant a través de les següents pàgines web: www.girona.cat/incidencies i www.girona.cat/filmoffice.

Netflix estrenarà un documental sobre el procés català

Cal recordar que Netflix estrenarà durant aquesta tardor el documental ‘Dos Cataluñas’, una producció que s’endinsarà en les «claus» del procés sobiranista català. 

Aquest documental consta de 85 entrevistes a polítics, periodistes, juristes, intel·lectuals i persones del carrer, que al llarg de dues hores repassaran el conflicte al voltant de les eleccions catalanes del passat 21 d’octubre, prenent l’1-O com a punt de partida. 

La idea inicial era acabar el documental amb la investidura del nou president, encara que han deixat oberta la porta a incloure nous fets que puguin succeir.


Comentaris

envia el comentari