Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'

Gloria Camila pren la venjança amb la gran amiga de la seva germana

Gloria Camila ha aprofitat el directe per carregar contra un gran suport de Rocío Carrasco

Gloria Camila s'acaba d'estrenar com a col·laboradora de televisió a 'Ya son las ocho'. Una feina que vol aprofitar per, entre altres coses, carregar contra la seva germana Rocío Carrasco. No només contra ella, sinó també contra els qui li donen suport i defensen tant.

Així, no ha dubtat a atacar de forma contundent una de les figures mediàtiques que sempre dona la cara per Rocío, Alba Carrillo.

Davant les dures paraules de Gloria Camila, Alba Carrillo no se n'ha pogut estar i ha tallat la connexió en directe.

Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016
Alba Carrillo ha estat l'objectiu de les crítiques de Gloria Camila. | GTRES

L'origen dels atacs de Gloria Camila a Alba Carrillo

La defensa d'Alba a Rocío i el seu testimoni és evident que no agrada a Gloria, ja que ella no ha dubtat a criticar tota la família de la seva amiga. El motiu principal és que no ha donat suport a Carrasco després de les acusacions d'Antonio David. 

A més, fa uns dies la que va ser parella de Fonsi Nieto va posar filla d'Ortega Cano en evidència. «Se segueix portant amb el senyor que ha fet tant de mal a Rocío i motiu pel qual està en tractament. No s'ha portat bé amb la seva germana i tampoc amb la seva mare».

Gloria Camila aprofita les circumstàncies per carregar contra Alba Carrillo

Aquesta setmana, Carrillo s'ha convertit en notícia després de publicar-se unes imatges amb Canales Rivera. Fotografies que deixen clar que estan iniciant una relació perquè apareixen molt còmplices i afectuosos. Per aquest motiu, s'ha volgut conèixer la realitat de la situació per part de la protagonista a l'esmentat 'Ya son las ocho'.

En aquest espai, la jove s'ha connectat en directe i ha respost de manera clara a totes les preguntes. Sobre el romanç ha dit: «No tinc parella, és del que ara fujo. Som amics».

«El conec, em cau fenomenal, m'ho estic passant genial a la vida, en general. Vam anar a un lloc de flamenquet, ens ho vam passar molt bé».

En aquest punt, han recordat una piulada d'Alba de fa temps en què es manifestava en contra de la tauromàquia, la professió de Canales. Davant seu, ella ha respost: «A mi no m'agraden els toros. No n'hem parlat».

«Mai aniria a veure una correguda de toros. El meu exmarit era molt taurí i no hi he anat mai. Puc conèixer algú, encara que no sigui taurina».

«La tolerància és admetre que als altres no ens puguin agradar. No ens han d'agradar a tothom».

Gloria ha volgut aprofitar aquesta situació per intentar deixar en evidència i atacar Alba. Per això, ha pres la paraula per afirmar: «A mi em sembla un art. La gent coneix poc el món dels toros».

«Ella mateixa ha dit que mai no hi ha anat. La convido que hi vagi un dia per no parlar sense conèixer un tema».

Alba Carrillo i Canales Rivera
Gloria Camila ha aprofitat el romanç d'Alba Carrillo amb Canales Rivera per carregar-hi contra. | La Noticia Digital

Aquest comentari ha molestat l'entrevistada. Per això, visiblement enfadada, ha deixat anar: «Jo he vist molts toros per televisió de petita perquè al meu avi li agradaven. No és ignorància, parlo del que no m'agrada i Canales ara mateix és col·laborador de televisió».

Gloria no estava disposada a quedar-se callada, per això ha apuntat: «Però és conegut per ser torero». Davant d'això, Carrillo ha matisat: «No. És conegut perquè el seu oncle era Paquirri».

«Jo no vaig parlant dels nois amb què quedo. No vull parlar del seu oncle. Què significa, això?».

La tensió provoca un final inesperat per a l'entrevista

En aquest punt, l'amiga de Rocío s'ha mostrat molt enfadada per la situació i pels atacs de la filla d'Ortega Cano. «No m'agrada el color que està agafant això. No he vingut aquí a debatre».

«Tinc total llibertat perquè no m'agradin els toros i quedar amb una persona i que sigui torero. No m'heu de dir inculta perquè si alguna cosa em defineix és que no ho soc. Cal conèixer les coses per opinar i opino perquè les conec, com de Carrasco».

Gloria Camila
Gloria Camila ha aconseguit fer enfadar Alba Carrillo. | GTRES

Les darreres paraules han portat Gloria a dir: «Opines massa, diria jo». Això ha fet vessar el got de la paciència de Carrillo. Tant és així, que s'ha tret el micròfon i ha anunciat: «Ja hem acabat la connexió».

D'aquesta manera, s'ha conclòs l'entrevista en directe, però no les ganes de la col·laboradora de tornar-s'hi. Per això, ha afegit: «Sempre acaba anant-se'n dels platós, dels programes, dels realities quan no li agrada alguna cosa. El fet de treure el tema de Rocío per defensar-se em sembla una mica lamentable».