Sonsoles Ónega y Rocío Carrasco

Sonsoles Ónega té un as a la màniga amb què pot enfonsar Rocío Carrasco

La jove responia públicament a Rocío Carrasco durant el seu pas per 'Ya son las ocho'

Gloria Camila per fi ha trencat el seu silenci i ha decidit plantar cara a la seva germana, Rocío Carrasco, públicament.

La jove ha assegurat que la seva única intenció és protegir i preservar la memòria de la seva mare, Rocío Jurado.

La imatge de «la més gran» es pot veure greument afectada amb els escrits íntims i personals que Carrasco va trobar per casualitat i que pretén mostrar a la seva docusèrie.

Uns documents que també poden afectar i fer molt de mal a la resta de la família, sobretot a Ortega Cano, el seu vidu. És per això que Gloria no s'ha quedat de braços plegats i ha decidit exigir judicialment aquests papers.

Un fet que explicava ella mateixa durant la seva estrena com a col·laboradora al nou programa de Telecinco, 'Ya son las ocho'.

Muntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila ha posat contra les cordes Rocío Carrasco | La Notícia Digital

«S'ha creat expectació perquè a la segona part del documental, en teoria, es veuran uns escrits de la meva mare», començava explicant de manera contundent.

«Quan jo veig que això s'emetrà, decideixo que com a filla legítima em correspon el dret de conèixer tots aquests documents», explicava la noia. «Ja fa vuit anys que no parlo amb la meva germana. Així que decideixo anar al jutjat i exigir-ho de forma legal».

Sonsoles Ónega, presentadora del programa, va donar la mà a la jove i assegurava que era lliure d'aprofundir en el tema «fins on ella volgués».

Cosa que animava la filla d'Ortega Cano a continuar defensant la seva postura i deixar al descobert la bruta estratègia de Carrasco als jutjats.

Rocío Jurado en una foto d'arxiu de l'11 de juliol de 2005 durant un sopar al Palau Reial de Madrid
Gloria segueix disposada a lluitar per preservar la imatge íntegra de Rocío Jurado | GTRES

«Aquestes són reflexions sobre la seva intimitat i privats que no va fer en vida, i que crec que ara no s'han de fer públics. La memòria i la integritat d'una persona s'han de respectar encara que no estiguin aquí», incidia Gloria Camila.

Advertia que si la seva germana decidís ensenyar aquests documents de manera pública, «això estaria penalitzat». Sobretot perquè s'ha negat a aportar aquesta documentació al jutjat.

«Quan és privat i íntim, crec que no s'ha de vendre públicament», remarcava sobre això. «Si el dia de demà ella surt amb papers, això està penalitzat, ja que això és el que et demanava al jutjat», ha conclòs.

Sonsoles Ónega dona un consell valuós a Gloria Camila

Sonsoles Ónega presentant 'Ja és migdia' (15/07/2021).
Sonsoles Ónega ha mostrat suport a Gloria Camila | Telecinco

Després de sentir-la parlar, Sonsoles optava per donar un consell a la seva guerra contra Rociíto: «Et diré una cosa perquè gairebé també és filosofia d'aquest programa. Parla fins on vulguis».

«On et faci sentir a tu a gust. Reserva la memòria del teu pare i la de la teva mare, que viu on tu vulguis. Perquè ets tu qui la guardarà sempre», assegurava.

Sens dubte, unes paraules que Gloria Camila necessitava escoltar i que posen de manifest que els seus companys estan al seu costat. Un cas molt semblant al de la seva neboda, Rocío Flores, que també ha comptat amb el suport de l'equip de 'El Programa de Ana Rosa'.

Cal recalcar que la filla d'Ortega Cano també té el suport de la seva tia Rosa Benito, que treballa al mateix programa.

Amador Mohedano aplaudint durant un homenatge a Rocío Jurado
El clan dels Mohedano ha unit forces contra l'huracà Rocío Carrasco | GTRES

Tal com afirmava la mateixa Glòria, ella està disposada a arribar fins a les darreres conseqüències per defensar la seva família, sobretot el pare.

De fet, acusava la seva germana Rocío de tenir alguna cosa en contra del torero «quan ell no ha fet res».

«L'únic que fa el meu pare és donar-me suport com a filla legítima, perquè Rocío Jurado tenia tres fills, no una. En va tenir tres», apuntava.

A més, també donava la cara per la seva neboda Rocío Flores, a qui acusen de no mullar-se i opinar sobre el conflicte familiar.

«Cadascuna parlarà del que vulgui i fins on vulgui", opinava Gloria sobre l'actitud de la filla d'Antonio David. Deixava clar que entre elles no hi ha cap mena de distanciament ni malentès.

«Estimo molt Rocío i l'ajudaré en tot el que faci, li desitjo el millor del món», destacava.

EL VÍDEO DEL DIA