Primer pla de Gloria Camila.

Gloria Camila incompleix la seva promesa i truca desesperada buscant un aliat

Kiko Jiménez ha revelat la conversa que va mantenir amb Gloria Camila, que hi recorria a ell completament desesperada

Kiko Jiménez ha deixat en evidència la seva ex, Gloria Camila, i és que, pel que sembla, el col·laborador ha rebut la trucada més inesperada. Una trucada que el descol·locava completament, i és que la jove es posava en contacte amb ell després de més de tres anys sense dirigir-se la paraula.

No és cap secret que Kiko i Gloria Camila van acabar la seva relació de la pitjor manera, amb una autèntica guerra mediàtica i plena de retrets. Tot i això, sembla que la jove decidia incomplir la seva promesa i recórrer al seu ex, plena de desesperació.

«Nerviosisme hi ha. Explicaré una cosa que va passar fa un parell de dies i a mi em va sorprendre moltíssim», compartia Jiménez amb els seus companys de Sálvame.

Kiko Jiménez parlant amb la premsa
Kiko Jiménez ha revelat detalls fins ara desconeguts sobre la situació familiar dels Mohedano | GTRES

Pel que sembla, l'última intervenció de Rocío Carrasco ha afectat completament els seus familiars. I és que la filla de 'la més gran' arribava disposada a enfonsar i deixar en evidència el clan dels Mohedano.

La misteriosa trucada que rebia Kiko Jiménez

«Jo porto sense parlar amb Gloria des que la nostra relació va acabar fa tres anys i de sobte en rebo un missatge dient "Si us plau, em pots trucar?"», revelava el col·laborador.

«La truco i de sobte em pregunta per una cosa de Maite que no hi té res a veure», explicava sobre les paraules de Gloria Camila. «Jo crec que va ser el pont per després dir-me que ella no és rancorosa, que no pot viure amb rancúnia perquè estaria molt sola a la vida...».

Tanmateix, Kiko no trigava a trobar una explicació a aquesta estranya i inesperada trucada. «Just coincideix que Rocío Carrasco anuncia que ja s'ha gravat el documental i que s'emetrà».

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío Carrasco estan més enfrontades que mai | Catalunya Diari

I Kiko arribava a la conclusió que els Mohedano el volen de part seva. «A mi aquesta trucada el que em va transmetre va ser que hi ha nerviosisme, volen tenir un aliat amb ells, que puc ser jo», reconeixia.

«Intento ser sincer i no m'agraden les injustícies». L'ex de Gloria Camila insistia que «van ser 5 o 10 minuts de conversa, no estic explicant gran cosa».

«El que hi ha, a part de nerviosisme, és por perquè es puguin saber coses, he estat amb aquesta família 4 anys i es trauran a la llum diversos temes».

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila respon a les polèmiques des de 'Ya son las ocho' | Telecinco

A més, Jiménez s'atrevia a revelar l'origen del conflicte entre José Antonio Rodríguez i la seva dona, amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac. I és que el jove va viure molt de prop els problemes del clan durant els quatre anys que va durar la relació amb la filla d'Ortega Cano.

Segons la seva versió, la germana i el cunyat de La Jurado no estaven satisfets amb el seu «tros del pastís a l'hora del repartiment de l'herència». «José Antonio i Gloria senten que Rocío Carrasco i Fidel els van arruïnar», apuntava Kiko.

I per remarcar aquesta animadversió que els oncles de Rociíto senten cap a ella, posava sobre la taula una de les frases que pronunciava José Antonio divendres passat a Montealto.

«Ella no s'ha comportat com a ésser humà», sentenciava devastador. Alguna cosa, amb la qual segons el col·laborador, «deixa clar l'odi que tenen a la seva neboda i a Fidel Albiac».

«Segons José Antonio i Gloria, Fidel està gaudint d'una herència que els correspondria», comentava l'ex de Gloria Camila.

«Paloma García Pelayo els diu: 'Esteu conformes amb l'herència?' i ell passa de la pregunta. Pel que li va quedar, que va ser la casa de Chipiona, ells econòmicament no estaven bé». «Els va quedar un impost de successions molt alt que continuaran pagant».