Primer pla de Gloria Camila.

Gloria Camila sentencia Ana María Aldón per haver-se sobrepassat

La jove no li perdona que se n'hagi anat de la llengua

Ana María Aldón ha reobert velles ferides després d'assegurar públicament que el matrimoni entre el seu pare, José Ortega Cano, i Ana María Aldón no es troba en el millor moment.

La relació de la col·laboradora de 'Viva la vida' i el torero no va gaire bé des de fa uns mesos, quan ell va confessar que seguia enamorat de Rocío Jurado.

«Em vaig arribar a plantejar: "Què hi faig, jo, aquí? Si aquest home segueix enamorat de la seva dona..."», apuntava dolguda al seu moment.

Primer pla Ana María Aldón
Ana María Aldón assegura que encara no ha arribat el seu moment | Mediaset

«Ells van tenir un amor tan bonic, tan meravellós, tan idíl·lic... Això, a vegades, em porta a pensar: "què faig jo aquí?", però la vida ens ha posat a tots dos al mateix camí i ens ha donat un fill meravellós», sostenia.

Ana María sempre ha lamentat no tenir lloc al cor del seu marit, i sembla que s'ha cansat d'aguantar en silenci.

«Jo ho visc cada dia, perquè entro a l'habitació i me'l trobo escoltant música de la Rocío», confessava entre llàgrimes.

«Ho tinc assumit. Quan vaig arribar jo, ella hi era. I ara, quan veig entrevistes al meu marit en què parla de la que va ser la seva dona, em fa molt de mal».

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón és possible que estiguin passant una crisi | GTRES

Així doncs, cada cop es fa més palès que Aldón se sent incompresa i no suporta haver de bregar amb el fantasma de 'la més gran'. De fet, ha confirmat que el matrimoni estan passant un moment complicat, cosa que ha fet sonar amb força els rumors de crisi.

I és que la dissenyadora cada vegada se sent més lliure de dir el que sent i el que pensa, sense por de represàlies. «Mesuro menys el que he de dir i dic el que vull. Les conseqüències seran les que siguin. He de ser jo mateixa i opinar en el meu propi nom i dret», apuntava.

A més, va deixar caure: «Espero que algun dia m'arribi el moment. No soc la Rocío Jurado, però soc una persona. Vull sentir que faig feliç el meu marit i que és feliç amb mi», sentenciava.

«Venerem una persona que no hi és. I als que tenim al costat, no els diem res?», va dir a mode de retret. I també va manifestar que s'estaven distanciant i que cadascú tenia els seus interessos.

Gloria Camila respon a les declaracions polèmiques d'Ana María Aldón

Unes declaracions que no han fet gens de gràcia a Gloria Camila, filla d'Ortega Cano. La jove es va mostrar força disgustada després de veure com Ana María Aldón airejava els draps bruts del seu pare.

«Seré molt breu. Personalment, no estic d'acord que doni aquestes opinions en públic, perquè crec que les coses de casa s'han de quedar a casa», assegurava.

No obstant això, al·legava: «entenc el que ha volgut dir». Gloria ha deixat molt clar que sempre es posarà de part del seu pare i el defensarà sigui com sigui.

Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera
Gloria Camila Ortega ha parlat alt i clar sobre el matrimoni del seu pare | GTRES

«Tot i que sé que no és la millor etapa del meu pare i de la família en general, l'Ana sempre ha tingut el seu moment i el seu lloc», comentava sobre això.

A més, la col·laboradora té en compte el seu germà petit, que seria el principal afectat en cas d'una ruptura. «Tenen un nen meravellós. El van a veure als partits de futbol, i de tant en tant esmorzen, berenen o sopen fora…», detallava Gloria sobre la rutina de la parella.

Just per això, va voler restar importància a la situació. «No passa res perquè algun moment de la vida d'una persona sigui per a poder reconstruir-se un mateix», apuntava. «Estan bé. S'estimem moltíssim, i tirarem endavant tots junts», insistia.