Primer pla de María Teresa Campos somrient

Gonzalo, un traïdor al cor del clan Campos: «María Teresa era l'única que ho sabia»

El xofer de María Teresa Campos planeja concedir una entrevista a la seva esquena

Las Campos s'enfronten a una de les pitjors traïcions fins al moment. El xofer de Maria Teresa, el seu home de màxima confiança, estaria disposat a concedir una entrevista per explicar els seus grans secrets majors secrets. Sobretot, els relacionats amb la relació de la matriarca del clan i Edmundo Arrocet, i els episodis dels quals el xofer ha estat testimoni.

Bigoti Arrocet i María Teresa Campos
Bigoti Arrocet i María Teresa Campos | agències

«Gustavo ha escoltat moltes converses privades, inclòs del servei domèstic de la casa de Teresa, i és probable que no deixin en bon lloc a Bigote Arrocet. Pot explicar detalls íntims», expliquen fonts properes a les Campos. Gustavo concedirà una entrevista a una revista reconeguda i ja ha rebut el vistiplau del clan, si bé ni Terelu ni Carmen Borrego en saben res.

Per a elles dues, adonar-se que una de les persones en qui més confien és capaç de trair-les d'aquesta manera, pot suposar un cop devastador. Sobretot, pel que pot provocar-li a la seva mare, Maria Teresa, que no travessa un bon moment i que ja ha estat tema de conversa a la televisió, on el seu excompany en va parlar.

A més, després d'haver de vendre la seva casa i mudar-se més a prop de la seva filla Terelu, sembla que els veïns no li han donat la millor de les benvingudes. Segons explicaven a 'Sálvame', ja en tenen prou des que es va instal·lar Terelu, fa uns mesos, amb els periodistes a la porta.

De fet, els veïns asseguren que no se senten còmodes, i s'ha sabut que li ho van fer saber al propietari de la casa que Teresa volia llogar, a qui li van demanar que no ho fes. Malgrat això, les Campos segueixen endavant amb els seus plans. Terelu ja assegurava que «l'únic que em preocupa és el seu sofriment [de María Teresa], el meu em porta sense cura».

María Teresa Campos pren una dràstica decisió a esquena de les seves filles

Tot plegat, sumat a les especulacions que s'han anat fent sobre la vida de María Teresa en els últims mesos, han portat a la matriarca a prendre aquesta dràstica decisió a l'esquena de les seves filles. Pel que fa a l'entrevista de Gustavo, Belén Esteban ja advertia a 'Sálvame' que s'acostava una bona tempesta.

«No sabeu el que s'acosta...», assenyalava la tertuliana de Paracuellos del Jarama. «Quan veieu el que tinc al·lucinareu, només us puc dir que això s'ha fet amb desconeixement de les filles», avançava Esteban. Segons Carmen Borrego, que es va assabentar de l'exclusiva quan el tema estava tancat, es tracta d'una petició especial que la seva mare li havia fet a l'xofer.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en plató
Carmen Borrego i Terelu Campos segueixen enfrontades | Mediaset

«Li he dit a Belén que vaig saber-ho ahir quan ja estava feta. La meva mare li havia demanat a Gustavo que parlés per aclarir unes quantes coses», desvetllava Borrego. El mateix Gustavo li ho va explicar i li va dir que María Teresa li ho havia demanat, però Terelu assumia que no sabia què dirà a l'exclusiva.

El contingut ha estat un autèntic misteri per a tots fins a l'últim moment. Encara que, això sí, Borrego té la seguretat que «no parlarà malament de la meva mare ni de la meva germana ni de mi». A més, Carmen no es va molestar a avisar a Terelu «perquè no sé si Gustavo ha parlat amb ella o amb la mare. No recordo si li vaig preguntar si havia parlat amb Terelu...».

Mentre que, per la seva banda, Terelu s'hauria mostrat més que dolguda per quedar-se al marge de la seva família. L'enfrontament amb la seva germana hauria acabat passant-li factura, trencant per sempre els llaços dins del clan.