URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Scott, el gos de Mercedes Milà que ha estat entrenat en català

El gosset serà el protagonista del nou programa de televisió de la periodista catalana

Scott, gos de Mercedes Milà
Scott i Mercedes Milà a 'La Resistencia' presentant el seu nou programa | La Resistencia

Mercedes Milà, la mítica presentadora de ‘Gran Hermano’, tornarà a la televisió protagonitzant, juntament amb el seu gosset, el programa ‘Scott y Milà’ a Movistar+  a partir d’aquest pròxim dijous 28 de febrer, on ella i el gos aniran arreu per parlar amb diferents persones de diversos temes interessants..

Per aquest motiu, la periodista catalana ha estat convidada a ‘La Resistencia’ on ha estat entrevistada per David Broncano, acompanyada en tot moment pel seu gos. Milà sempre és la protagonista allà on va, sobretot per la seva personalitat i forma de parlar, tanmateix en aquesta ocasió, els vint minuts que ha durat l’entrevista han sigut molt intensos i tothom estava pendent de l’Scott que s’ha passejat per l’escenari com si estigués a casa seva.

Scott, entrenat en català

En aquest breu temps a ‘La Resistencia’, entre altres temes, han recordat el rècord Guinness que va aconseguir Milà gràcies a haver-se posat la major quantitat de vestits regionals a la televisió. Moment en el qual hi ha hagut un malentès amb un vestit, pel qual ha dit a Broncano: «És de Canàries... ets un inculte», però que realment era de maga i la catalana ha acabat agenollant-se per demanar perdó.

Centrant-nos de nou en el veritable protagonista del programa, Scott ha demostrat estar molt ben educat i, en un moment donat, Milà ha llençat una joguina a la platea perquè el gos baixi a agafar-la i es passegi entre el públic. Tanmateix, l’animal s’ho ha pensat una mica i, un cop ha baixat, Broncano ha intentat que torni a l’escenari amb unes paraules en una espècie d’anglès: «Ok, vinga, vinga,  torna la joguina».

Com que el gosset no li ha fet cas, Broncano ha preguntat a Milà en quin idioma està entrenat, obtenint com a resposta: «Està entrenat en català». Arribat a aquest punt, el presentador ha tornat a adreçar-se al gosset per intentar cridar la seva atenció: «Valors! Sacrifici!». I Milà ha afegit: «Procés» i «Pots dir-li Junqueras». Però Scott ha continuat sense fer-los cap cas, quedant-se totalment quiet mirant-los, i Broncano s’ha lamentat: «Per què no em respon el ‘perret’?». Un moment molt còmic que ha fet riure el públic present.


Comentaris

envia el comentari