INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Scott, el gos de Mercedes Milà que ha estat entrenat en català

El gosset serà el protagonista del nou programa de televisió de la periodista catalana
Scott, gos de Mercedes Milà
Scott i Mercedes Milà a 'La Resistencia' presentant el seu nou programa | La Resistencia

Mercedes Milà, la mítica presentadora de ‘Gran Hermano’, tornarà a la televisió protagonitzant, juntament amb el seu gosset, el programa ‘Scott y Milà’ a Movistar+  a partir d’aquest pròxim dijous 28 de febrer, on ella i el gos aniran arreu per parlar amb diferents persones de diversos temes interessants..

 

Per aquest motiu, la periodista catalana ha estat convidada a ‘La Resistencia’ on ha estat entrevistada per David Broncano, acompanyada en tot moment pel seu gos. Milà sempre és la protagonista allà on va, sobretot per la seva personalitat i forma de parlar, tanmateix en aquesta ocasió, els vint minuts que ha durat l’entrevista han sigut molt intensos i tothom estava pendent de l’Scott que s’ha passejat per l’escenari com si estigués a casa seva.

 

Scott, entrenat en català

En aquest breu temps a ‘La Resistencia’, entre altres temes, han recordat el rècord Guinness que va aconseguir Milà gràcies a haver-se posat la major quantitat de vestits regionals a la televisió. Moment en el qual hi ha hagut un malentès amb un vestit, pel qual ha dit a Broncano: «És de Canàries... ets un inculte», però que realment era de maga i la catalana ha acabat agenollant-se per demanar perdó.

 

 

Centrant-nos de nou en el veritable protagonista del programa, Scott ha demostrat estar molt ben educat i, en un moment donat, Milà ha llençat una joguina a la platea perquè el gos baixi a agafar-la i es passegi entre el públic. Tanmateix, l’animal s’ho ha pensat una mica i, un cop ha baixat, Broncano ha intentat que torni a l’escenari amb unes paraules en una espècie d’anglès: «Ok, vinga, vinga,  torna la joguina».

 

Com que el gosset no li ha fet cas, Broncano ha preguntat a Milà en quin idioma està entrenat, obtenint com a resposta: «Està entrenat en català». Arribat a aquest punt, el presentador ha tornat a adreçar-se al gosset per intentar cridar la seva atenció: «Valors! Sacrifici!». I Milà ha afegit: «Procés» i «Pots dir-li Junqueras». Però Scott ha continuat sense fer-los cap cas, quedant-se totalment quiet mirant-los, i Broncano s’ha lamentat: «Per què no em respon el ‘perret’?». Un moment molt còmic que ha fet riure el públic present.

 Comentaris

envia el comentari