Got Talent Espanya bat rècords amb el guanyador més jove de la història

Hugo Molina ha enamorat al públic amb tan sols dos anys

Hugo Molina en l'actuació final de Got Talent Espanya
Hugo Molina s'ha convertit en el guanyador més jove del món de Got Talent | Telecinco

El petit Hugo Molina ha fet història per ser el participant més jove de 'Got Talent' i ahir en va tornar a fer després de convertir-se en el guanyador més jove del format en tot el món. Amb tan sols dos anys, el petit artista ha revolucionat a l'audiència amb el seu tambor.

Després de més tres mesos, el concurs de Telecinco ha arribat a la seva gran final. Tots els finalistes han fet una actuació magnífica però el públic ho ha tingut clar, ja que a més, Hugo era un dels preferits de l'audiència des del principi. 

  

Els quatre finalistes

A més d'Hugo, els tres finalistes que també han arribat a la final amb les seves actuacions han estat Ismailah, el Magodelucass i el duo Leví i Estrella. Els membres del jurat, Paz Padilla, Dani Martínez, Edurne i Risto Mejide han regalat valoracions molt positives, però el protagonista definitiu de la final ha estat Hugo Molina, que a més de guanyar el concurs i fer història s'emporta el premi de 25.000 euros.

La seva curta edat, però, ha fet impossible que el guanyador de 'Got Talent Espanya' fos present en el moment de la final en directe, de fet, Santi Millán ha assegurat en directe: «Em confirmen que el petit Hugo està dormint», i per això ha estat el seu pare qui ha rebut la notícia en la seva representació. 

Hugo tocarà pel Papa Francesc

Abans de la gran notícia, Hugo ja havia rebut una gran sorpresa, i és que el petit anirà a visitar al Papa Francesc després de Nadal i podrà tocar el tambor per ell. Una notícia que els pares del petit han rebut amb llàgrimes d'alegria als ulls en ser una petició molt especial i emocionant i una oportunitat única.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari