El logo de Telecinco als estudis de la cadena

El govern espanyol indulta i lliura de la presó una col·laboradora de Telecinco

Mireia Torremocha va ser acusada per agredir a una altra dona en una discoteca de Barcelona l'any 2014

'Mujeres y Hombres y Viceversa' torna a estar en el punt de mira perquè una de les seves polèmiques expretendentes, Mireia Torremocha, ha estat indultada pel govern espanyol.

Cal recordar que Torremocha va ser condemnada l'any 2016 a tres anys de presó. Dos anys abans, el 2014, l'expretendenta va agredir a una altra dona en un local d'oci nocturn a Barcelona.

Així mateix, la sentència també reflectia una indemnització a la seva víctima; una model que va rebre el cop d'una copa de vidre a la cara.


Per aquest fet, la indemnització ascendia a més de 43.000 euros i, fins i tot, es va firmar l'obligació de pagar-li totes les operacions d'estètica necessàries durant els següents cinc anys.

D'altra banda, el Butlletí Oficial de l'Estat reflecteix que finalment l'agressora ha estat indultada després d'haver «considerat els informes del tribunal sentenciador i del Ministeri fiscal, estimant que, atenent les circumstàncies de la condemnada i d'acord amb la informació que obra en el citat expedient, concorren raons de justícia i equitat, a proposta del ministre de Justícia, i prèvia deliberació del Consell de Ministres en la reunió de l'1 de juny de 2021».

El text signat per Juan Carlos Campo Moreno, ministre de Justícia, ressalta: «Vinc a commutar la senyora Mireia Torremocha Alonso un any de la pena privativa de llibertat imposada per una altra d'un any de multa, que s'ha de satisfer en quotes diàries de dos euros, l'inici i forma de compliment seran determinats pel tribunal sentenciador, a condició que no torni a cometre un delicte en el termini de tres anys des de la publicació del reial decret».

El romanç de Julen i Sandra

Un altre dels temes estrella d'aquesta edició de 'Supervivents 2021' fa referència a Julen, extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', que podria tenir una relació amb Sandra Pica, exparella de Tom Brusse.

Aquesta parella va començar la seva relació a 'La isla de las tentaciones' i malgrat els rumors, tot apunta que Sandra ha decidit trencar la relació.


Sandra Pica va fer les maletes i va viatjar fins a Hondures per allunyar-se del francès. Ara bé, molts col·laboradors asseguren que 'ni menja ni deixa menjar', ja que ha deixat la porta oberta a una futura reconciliació.

D'altra banda, hi ha qui assegura que Sandra hauria trencat la relació perquè prefereix estar amb Julen, qui va ser la seva temptació a l'illa de 'La isla de las tentaciones'.

És cert que Sandra Pica ha reconegut que sent atracció per Julen, però ha desmentit que ell sigui la raó per la qual ha decidit trencar amb la seva parella.

Tot i això, diferents col·laboradors de Telecinco han assegurat que Sandra i Julen tenen una relació i que, fins i tot, han estat junts al jacuzzi que té l'extronista a casa seva.