Beatriz a First Dates

Gràcies a 'First Dates': Una participant compleix un dels seus grans somnis

Una participant del programa ha assegurat a Sobera que li encantaria treballar al seu equip

'First Dates' reuneix sempre persones de tota mena. La televisió i els seus diferents programes acompanyen, dia rere dia, moltes persones, per la qual cosa no és estrany que veure els que hi surten i conèixer-ne tots els seus secrets de prop sigui el somni de molts espectadors.

Això és justament el que li ha passat a Beatriz, una dona de 53 anys ha acudit a 'First Dates' per dos motius principals. El primer és per cercar l'amor que tant se li ha resistit, i en segon lloc, per fer realitat un dels seus somnis.

Beatriz a First Dates
Beatriz a First Dates | Cuatro

Tot just entrar per les portes del restaurant, la catalana no ha pogut contenir l'emoció en trobar-se amb Carlos Sobera. Al presentador, li ha dit clarament que «no saps les ganes que tenia de conèixer-te».  En adonar-se de la idolatria de Bea, Matías ha gastat una petita broma a Sobera.

El barman ha preguntat a Bea on guardava «tots els cors que vas robant». Ella li ha respost que és «una nena Mediaset». «M'encanta el món Mediaset», ha explicat, fins al punt que li agradaria treballar a l'equip, segons ha confessat. Per a ella, veure a Sobera estava sent un somni complert.

Beatriz cau rendida a les floretes de Carlos Sobera

Durant els primers minuts de Beatriz al programa, el presentador s'ha interessat pel tipus d'home que li agrada. Busca una persona «agradable, bromista i que vulgui viure», i el físic no és allò que més li importa.

A continuació, Sobera ha rebut Jota, la cita de Beatriz. Tot just creuar la porta, el presentador ha volgut donar l'enhorabona a l'home per la cita que li havien adjudicat. Sobera ha estat rotund. «T'envejem perquè t'ha tocat una cita meravellosa», li ha assegurat. Jota, tan sols veure-la, ha assegurat que «és maquíssima».

Beatriz a First Dates
Beatriz a First Dates | Cuatro

Però, sens dubte, el que més li ha agradat de la seva experiència a First Dates han estat les floretes del presentador. «No tan sols és maca, ja veuràs la persona formidable que és. A més, té uns ulls molt bonics», ha assegurat Sobera.

Bea pateix un petit accident estètic

Des del principi del sopar, la gran connexió entre Jota i Beatriz ha estat evident. La confiança ha arribat fins al punt que l'home ha tingut la llibertat d'advertir Beatriz d'una petita distracció estètica. A la dona, abans d'anar a l'enregistrament del programa li va sortir una marca al llavi i, per curar-la, s'hi va posar un apòsit.

Tanmateix, al llarg del banquet, el producte s'ha començat a desfer, i Beatriz li ha preguntat directament a la seva cita què fer. «Vaig al lavabo i m'ho trec? Es nota gaire?», ha preguntat. Jota li ha respost que s'ho tragués, «perquè queda millor. Se't veu una mica la marca, però queda millor».

La decisió final

La cita ha estat un èxit i la connexió ha estat innegable, però hi ha hagut una cosa que no ha acabat per convèncer Beatriz. «D'entrada», ha explicat, «aquesta persona no és el meu prototip». Tot i que això no ha estat un impediment per tornar a veure Jota.

Durant l'escena de la decisió final, Beatriz ha volgut argumentar la decisió. «Jo tinc un dilema: he estat molt a gust i tinc els meus dubtes. Però, per què no tornar-te i conèixer-te més?», ha plantejat.

Jota a First Dates
Jota a First Dates | Cuatro

En canvi, Jota ho ha tingut molt clar des del principi. «M'ha semblat una persona agradable, simpàtica, extravertida i amb experiències de vida», ha començat dient. Així, ha deixat clar que «tindria una segona cita amb tu perquè sento que hem parlat molt, però han quedat coses per parlar».