YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran bomba que prepara Telecinco per a la nova edició de 'La isla de las tentaciones'

Fonts properes als productors del programa han anunciat un dels pròxims 'temptadors'

Pascual Fernández, l'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa'
Pascual Fernández podria ser un dels 'temptadors' a l'illa | Instagram

L'èxit de 'La isla de las tentaciones' ha provocat que Telecinco no s'ho pensi dues vegades a preparar una segona edició, que promet ser molt més dura i que delectarà els espectadors que van gaudir amb les desventures dels concursants de la primera edició.

Mediaset s'ha posat a treballar per a aconseguir un càsting a l'altura comptant amb parelles i solters disposats a posar a prova la seva relació. Tot i que es desconeixen els integrants de la segona temporada, ja comencen a sonar alguns noms amb molta força, com per exemple Pascual Fernández.

La seva trajectòria a televisió

Tal com publica 'Cotilleos', persones pròximes a la productora han revelat que Pascual Fernández serà un dels encarregats en temptar les parelles. Fernández, que va formar part del Cos Nacional de Policia de la Línea de la Concepción (Cadis), va saltar a la fama després de convertir-se en tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i participar en 'Un príncipe para Corina'.

Malgrat ser un rostre habitual en els 'realities', fa temps que no se sabia res de Pascual Fernández; per tant, podria ser que l'extronista de 36 anys tingui ganes de tornar a la pantalla.

Al marge de l'absència de Mónica Naranjo com a presentadora i la participació de Pascual com a temptador, també s'ha sabut que els sous dels concursants seran més alts que en la primera temporada a causa de l'èxit. No obstant això, se seguirà la mateixa tònica en referència al perfil de les parelles i no seran vips malgrat que alguns hagin participat en realities.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari