Luca Onestini i Cristina Porta

La 'gran estafa' de 'Secret Story': Boicot a Telecinco per l'última expulsió

El públic de 'Secret Story' ha encès les xarxes després de conèixer-se el nom de l'eliminada

Aquest dijous a la nit es va viure una de les gales més tenses de tota l'edició de 'Secret Story'. Estava en joc l'expulsió entre dues de les concursants que més interès han suscitat: Cristina Porta i Adara Molinero. La segona va ser l'eliminada, i això va generar un enorme enrenou en xarxes socials. Els espectadors del reality es van mostrar disconformes amb la decisió i van acusar Telecinco d'estafa.

Bona part de l'audiència va considerar que la decisió estava planejada. Però no només això, perquè s'ha organitzat un boicot per deixar de veure el programa i, fins i tot, la cadena.

Adara Molinero plorant en un plató de televisió
L'eliminació d'Adara ha fet enfadar els espectadors de 'Secret Story' | Telecinco

 

Passa el que s'esperava en Secret Story: Adara és expulsada

Des de fa dies es diu a Twitter, fonamentalment, que Cristina serà la guanyadora del reality, i s'han donat a conèixer les raons que delaten que tot està planificat. En concret, s'ha exposat que si la periodista guanyarà és pel favoritisme que hi té l'organització del programa. Bona mostra d'això són que s'ha saltat les normes o que, com ella ha revelat, rep informació de l'exterior.

A més, de Crisitna se n'ha dit que tan sols fa un paper amb Luca, que té amistat amb figures de Telecinco i que la seva mare és amiga de la directora del programa. Sigui com sigui, tots aquests pretextos han fet enfadar una part del públic, que no va dubtar a votar Adara perquè es quedés. Tot i això, molts espectadors van considerar que no serviria de res i que Cristina, malgrat la legió de fans que té la seva rival, s'havia de salvar perquè així ho decidia el format.

Acusacions de tongo i estafa contra Secret Story

I, precisament, va ser així. La guanyadora de 'GH VIP 7' va ser expulsada. Tot i els motius que s'havien donat a conèixer del perquè tot està orquestrat, n'hi havia que creien que es podia produir la sorpresa, però ni de bon tros. Cristina va aconseguir salvar-se malgrat que, abans de fer-se pública la votació, perdia a les enquestes en línia. La periodista va aconseguir mantenir-se al concurs davant la decepció d'Adara i dels seus incondicionals.

Una decepció que es va fer visible a Twitter, que es va omplir de missatges dient que el programa havia estat manipulat per mantenir Porta. Tant és així que la paraula 'tongo' es va convertir en trending topic. Alguns comentaris deien que Cristina, en sortir del programa, «seria rebuda per la directora en lloc de la família, oi? És perquè li doni el maletí personalment. El que li va prometre abans de començar el reality». Segons un altre usuari, Telecinco «vol crear una nova reina de la televisió».

Cristina Porta en un plató
Cristina Porta és al punt de mira dels seguidors del reality | GTRES

Fins i tot, alguns fans van acusar el format de tancar abans del que és habitual les trucades per als vots perquè s'estaven posant a favor d'Adara. «Heu tancat els vots abans d'hora. No els heu dit mai tan ràpidament, i és perquè sabíeu que estava a punt de produir-se el sorpasso i no volíeu». Aquests són només alguns dels milers de missatges en contra del reality després de l'eliminació. I a aquests, s'hi han unit molts altres que aposten per un boicot a aquell i a Telecinco

Entre aquests, de fet, n'hi ha que deien que s'havia expulsat l'única persona que interessava a l'audiència. En aquesta mateixa línia, n'hi havia que advertien Telecinco que tindrien «les pitjors dades d'audiència». Fins i tot espectadors que no són partidaris d'Adara Molinero estan fastiguejats.

Concursants de 'Secret Story'
Les xarxes socials s'incendien després de la darrera expulsió de Secret Story | Mediaset