Telecinco conté la respiració: Una concursant de 'Gran Hermano', ingressada d'urgència

La jove preocupa als seus seguidors amb una imatge publicada a les xarxes socials

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
Una concursant de 'Gran Hermano', ingressada d'urgència | Redacció


Niedziela Raluy, exconcursant de 'GH16', ha confessat estar ingressada a l'hospital. La jove ha publicat una imatge al seu compte d'Instagram en què apareix estirada en un llit d'hospital. A més, acompanya la imatge amb un llarg text en què revela el motiu de l'inesperat ingrés. 

Niedziela és una de les artistes més famoses del Circ Raluy Legacy, però és molt coneguda per haver entrat en una de les cases més mediàtiques de la televisió, la casa de 'Gran Hermano'. 


El missatge de Niedziela Raluy des de l'hospital

«No és la meva millor fotografia, però em serveix per dir-vos que la intervenció ha sortit bé i per donar-vos les gràcies per estar tan atents», ha començat escrivint Niedziela Raluy a les seves xarxes socials.

La jove ha volgut valorar la tasca professional del centre mèdic Teknon, a Barcelona, on ha estat operada. «Gràcies per no deixar-me sentir dolor, per ser tan amables i per tenir-me tan consentida. Ha estat tot una meravella», ha confessat. A més, ha revelat que va anar a la clínica molt «angoixada i espantada», ja que mai havia estat intervinguda en un hospital. 

A més, la jove professional del Circ Raluy Legacy, ha deixat una reflexió per als seus fans: «És increïble tot el que passa i fan als hospitals. Et donen oportunitats, esperança i fan veritables miracles. Gràcies per fer això amb mi. No sé fins quan he d'estar ingressada, però com veieu, ni tan malament».

Niedziela Raluy
Niedziela Raluy, ex concursant de 'GH', ha publicat una fotografia a Instagram en què apareix ingressada a l'hospital | TWITTER


«És llarg d'explicar i portarà cua»

En publicar la impactant imatge, els milers de seguidors de Niedziela s'han alarmat. De seguida, la publicació s'ha omplert de centenars de missatges per enviar ànims i força a l'ex concursant de 'Gran Hermano'. 

Per finalitzar, Niedziela Raluy ha assegurat que publicarà un vídeo per tal d'explicar com ha estat tot. «És llarg d'explicar i portarà cua. Ja ho explicaré tot detalladament», ha confessat l'ex concursant de 'Gran Hermano'.

La vida al circ en temps de Covid-19

Fa tot just un mes, la jove parlava amb 'Jaleos' per explicar com s'estava gestionant la pandèmia de la Covid-19 al circ Raluy. «El món de la cultura i els espectacles ha estat molt tocat. A nosaltres ens ha donat de ple. A la primera onada, al març, vam ser els primers a tancar, tot i que encara no s'havia decretat l'estat d'alarma, nosaltres ens sentíem insegurs perquè al cric venien 700 persones al dia, teníem contacte directe amb ells, i la gent encara no tenia por».

«Llavors la meva mare va decidir tancar uns dies fins que les autoritats diguessin alguna cosa. Uns dies després van decretar el confinament total. Així que vam ser els primers a tancar i els últims a reobrir. Vam estar cinc mesos sense treballar. I després va arribar la segona onada, que ens va tocar tancar estant a Girona, quatre setmanes més tancats», lamentava Niedziela fa unes setmanes.


Comentaris

envia el comentari