ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

'Gran Hermano' elimina els blocs publicitaris de la gala d'aquesta nit

La pressió mediàtica es farà visible aquesta mateixa nit a través de la televisió.
La pressió mediàtica està complicant l'emissió del format | GTRES

Era difícil de pensar que després de la setmana que està patint Telecinco i 'Gran Hermano' amb la baixa en bloc dels seus anunciants, després que es coneguessin més detalls sobre l'agressió sexual que es va patir anys enrere a la casa de Guadalix, els efectes no fossin visibles.

Després que la cadena i la productora s'excusessin ahir en un comunicat, avui caldrà que facin un nou moviment i que afectarà directament a l'emissió regular del programa. Aquesta mesura consisteix a suprimir els blocs de publicitat, mantenint només l'emissió de promocions d'altres programes del grup audiovisual. Aquesta decisió ha estat anunciada per un tuitaire, coneixedor de l'univers Mediaset.

Objectiu, retenir els anunciants

El motiu no seria que no quedessin anunciants, sinó que l'estratègia estaria lligada a preservar els pocs que encara queden i així evitar que les marques segueixin caient en picat de la cartera d'anunciants. Aquesta estratègia no pot prolongar-se en el temps, ja que el programa es nodreix en gran part dels ingressos que generen amb les empreses que s'anuncien durant l'emissió del programa de telerealitat.

 

També et pot interessar...