El missatge de Mediaset que ningú esperava: «L'espera aviat acabarà»

Molts seguidors de Telecinco apunten que 'Gran Hermano' podria tornar

Telecinco 2020
Les paraules de Noemí Salazar podrien causar una guerra a Telecinco | Catalunya Diari

Aquests dies Mediaset s'ha convertit en protagonista per prendre una estricta mesura respecte a una de les seves col·laboradores. La productora més gran de televisió a Espanya ha acomiadat Marta López per la seva actitud irresponsable davant el coronavirus.

El citat grup de comunicació torna a ser notícia per un missatge inesperat que ha compartit al seu compte de Twitter. Un missatge que ha generat un gran renou en les xarxes socials, ja que fa sospitar que un dels seus programes més emblemàtics torna a la pantalla molt aviat.

El missatge

El comentari que Mediaset ha decidit compartir a les xarxes de manera misteriosa fa unes hores ha estat aquest: «Sí, i has llegit i pots cridar: L'espera molt aviat acabarà. El compte enrere ha començat».

Aquestes paraules han revolucionat per complet als seguidors de Mediaset. I és que, de fet, molt sovint empra les mateixes paraules per a anunciar l'inici imminent del seu reality més significatiu i conegut, 'Gran Hermano'.

Precisament per aquest motiu ha causat un gran enrenou en Twitter. Els fans fa molt temps que demanen que torni aquest format. No obstant això, és cert que Mediaset el va apartar de la programació després del polèmic cas protagonitzat per la concursant Carlota Prado en l'última edició. Un cas que va provocar el boicot de marques publicitàries i uns enormes atacs contra Telecinco.

Amb aquest missatge inesperat, podria ser que Mediaset hagi decidit escoltar els seguidors de 'Gran Hermano' i donar-li una nova oportunitat al programa. No obstant això, sorprèn tenint en compte que la promo d'estrenes de la temporada no incloïa aquesta opció. És més, hi ha els qui creuen que simplement ha emprat unes paraules 'atractives' per a anunciar la imminent arribada del seu nou format. Ens estem referint a 'Solo/Sola'.

Sigui com sigui, la veritat és que aquesta publicació en Twitter de Mediaset ha suscitat un enorme interès. És més, ha provocat que els fans incondicionals de 'GH' es facin il·lusions respecte al retorn a la pantalla del programa en la seva versió anònima.


Comentaris

envia el comentari