La productora de 'Gran Hermano' està negociant el retorn de Mercedes Milá al programa

Ahir va culminar l'edició de 'Gran Hermano Revolution'

Mercedes Milá en 'Gran Hermano'
Mercedes Milá a 'Gran Hermano' | Telecinco

Un dels programes que més edicions ha tingut en la història de la televisió espanyola és 'Gran Hermano'. Ahir tot just va culminar l'edició menys vista i més reduïda. Hugo es va proclamar com el vencedor. Ara, la productora del programa, Zeppelin, es planteja el retorn de Mercedes Milá al format.

  

Hugo, el vencedor de 'GH Revolution'

  

Després del lliurament de maletí al guanyador —Hugo—, Jorge Javier va decidir apagar els llums. No obstant això, la mítica veu del Súper va enviar un missatge d'esperança per als fans del programa: «Aquest any la llum no s'apaga». D'aquesta manera, les especulacions sobre la possible cancel·lació del programa, han donat un tomb. Ara es parla que el 'reality' podria tornar aviat.

  

  

El presentador d'aquest any, el mediàtic Jorge Javier Vázquez, s'acomiadava: «Hem acabat GH Revolution i jo només puc dir: 'Moltes gràcies!'». Així ara les portes estan obertes a nous reptes i transformacions en el programa.

Imagen de los concursantes de la casa de GH
Imatge dels concursants de la casa de GH | Telecinco

Telecinco i Zeppelin ja s'han posat en contacte per detallar la pròxima edició. Segons explica 'Vertele', el programa ara es planteja un bon descans fins a setembre de 2019 per tornar amb força i encapçalat per Mercedes Milá.

Negociant el retorn de Milà

La veritat és que el desig de la productora és recuperar la presentadora. El 'reality' estrella de la cadena de Fuencarral necessita un rostre únic que sigui només del programa. Tothom sempre ha reconegut a Milà com la presentadora de 'Gran Hermano', i tot i el carisma de Jorge Javier, ell no ha pogut omplir el buit de la presentadora.


Per aconseguir això, encara falta convèncer Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, que segueix sent el màxim representant de la cadena. Després de la dolorosa ruptura de Vasile i Milà, ja que la presentadora li demanava un augment, el conseller ha explicat que quan un presentador acaba amb un programa per voluntat pròpia, la seva etapa també finalitza.


Tot i aquesta dura filosofia, l'absència de Milà en aquests dos anys ha fet repensar que potser ella si és un plus per al funcionament del programa. Per tant, la decisió perquè torni Mercedes passa primer per convèncer el directiu i després negociar les condicions amb ella.

'Gran Hermano' per al 2019

Després de tants anys de programa, és just que l'espai televisiu es prengui un bon descans per poder ressorgir. D'aquesta manera, la cadena està planejant endarrerir el GHVIP fins al setembre del 2018 i tornar el 2019 amb la seva edició d'anònims. Així, potser es regeneraria l'audiència perduda en aquestes últimes temporades i, a més, es podria aconseguir uns bons resultats com els d' 'OT 2017'.

En conclusió es pot dir que hi haurà 'GH' per a un parell d'anys més. La vida a la casa de Guadalix continuarà malgrat les grans polèmiques que s'han vist en els últims anys.


Comentaris

envia el comentari