YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Surt a la llum la gran 'mentida' de 'La Isla de las Tentaciones'

La cadena encara no s'ha pronunciat al respecte

Des que es va començar a emetre 'La Isla de las Tentaciones' tothom va ser ràpidament conscient que està gravat des de fa un temps, ja que, tant els concursants com Mónica Naranjo, estan a Espanya seguint amb la seva vida. De fet, la cadena tampoc ha intentat evitar que això se sàpiga i els concursants han visitat diferents platós per promocionar-la. Però hi ha alguna cosa que els espectadors no saben.

El debat del programa, que s'emetrà els divendres a 'Cuatro' i que estarà presentat per Sandra Barneda també està gravat. Això és un problema, ja que perd la naturalitat i l'essència del directe que és que la gent pugui interactuar i opinar a través de les seves xarxes socials.

El descuit d'Anabel Pantoja

Aquesta notícia la confirmava sense voler ahir Anabel Pantoja durant el 24 hores de 'El tiempo del descuento' mentre parlava amb Estela Grande. La neboda d'Isabel Pantoja explicava que li havia deixat un vestit a una amiga seva que havia participat en el debat de 'La isla'. En aquell moment Estela va voler saber si el debat ja estava gravat i Anabel intentava desviar el tema sense massa èxit.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari