Carlota Corredera presentando 'Sálvame'

'Sálvame' reconeix anys després la seva gran mentida

Els fets es remunten a fa més de quatre anys

Des que Antena 3 va estrenar fa uns dies el concurs 'Pasapalabra', 'Sálvame' està fent l'impossible per poder aconseguir que no li tregui audiència. Això l'està portant, entre altres coses, a llançar 'bombes informatives', algunes de les quals li estan causant nombroses crítiques i fins i tot bromes d'altres programes.

Entre aquestes esmentades bombes hi ha el fet que el programa està procedint a desvetllar secrets que mantenia ocults i l'últim a descobrir-se estat una mentida que l'espai de Telecinco va haver de realitzar a petició d'un dels seus convidats.

La mentida surt a la llum

Carlota Corredera ha estat la presentadora encarregada de desvelar que tot va succeir al febrer de 2016. En aquell moment, el que va passar va ser que el programa va tenir un convidat que, igual que altres anteriorment, va acceptar sotmetre's a el test d'intel·ligència.

No obstant això, el test no li va sortir tan bé com esperava. Així, en conèixer que aquest es trobava al voltant dels 70 punts, 20 per sota de la mitjana, no va poder evitar les llàgrimes. I no només això sinó que el famós va demanar, si us plau, a la direcció del programa, que «es maquillés públicament la dada del quocient intel·lectual» per no quedar malament. D'aquesta manera s'aconseguiria no situar-se davant l'audiència per sota de les xifres assolides per Leticia Sabater, per exemple, que va arribar a sumar 96 punts.

Els col·laboradors de 'Sálvame', davant d'aquesta informació, han volgut donar alguna pista respecte a la identitat de l'esmentat famós. En concret, ha estat María Patiño què ha exposat que aquest va participar en un 'reality' i que ella va tenir algun problema amb aquell.

I finalment ha arribat el moment de desvelar qui va ser aquesta celebrity. Carlota ha obert el sobre que amagava el secret i en aquest s'hi exposava que la persona que va demanar falsejar les seves dades va ser ni més ni menys que Francisco Nicolás, més conegut com 'el petit Nicolás'. Per ell, 'Sálvame' va enganyar a l'audiència en dir-li que tenia un quocient de 98 punts quan no era així i ara, quatre anys després, ha reconegut el seu error.

El Petit Nicolás en una imatge d'arxiu
El Petit Nicolás va ser el famós que va fer mentir 'Sálvame' | Cuatro