Surt a la llum el gran muntatge de 'La isla de las tentaciones'

Dos concursants han fet patentl'existència d'un possible pacte entre Fiama, el seu xicot Álex iJulián, un dels temptadors

Fiama y Álex, de La Isla de las Tentaciones
Surt a la llum el gran muntatge de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

'La isla de las tentaciones' està més interessant que mai. Durant l'emissió d'ahir, el programa estrella del moment va aconseguir registrar un 26,9% de quota de pantalla, obtenint una xifra d'audiència rècord a Cuatro i reunint un total de 3.156.000 espectadors.

A poc més d'una setmana que es retransmeti el programa final de l'edició, les trames establertes entre els diferents concursants estan arribant al clímax, i l'última emissió ha comptat amb diversos moments que reflecteixen a la perfecció aquesta afirmació.

La trobada entre Fani i Christofer, el moment més esperat

I és que l'audiència estava esperant amb candeletes la foguera de confrontació entre Fani i Christofer, que han estat, sense cap mena de dubte, la parella protagonista per excel·lència de la temporada.

Com no podia ser d'altra manera, la trobada entre ells va resultar d'allò més intensa i emocionant, una escena que va aconseguir tenir als espectadors enganxats fins a l'últim moment, quan Christofer va prendre la determinació d'abandonar 'La isla' i tornar a Madrid.

El que no esperava ningú era que, tan sols uns minuts després, es produiria un altre moment explosiu que dinamitaria el bon rotllo existent entre les noies i que fins i tot podria canviar-ho tot d'aquí a la final.

Possible pacte entre Fiama, Álex i Julián

En aquest sentit, Fiama es va convertir en el centre de la polèmica per dues raons: en primer lloc, per carregar contra Susana i Adelina per haver insinuat que Rubén, el noi amb qui Fani ha estat infidel a Christofer, no es mostrava gens afectat per la situació.

Una acusació que, en el fons, era del tot certa, tal com es va poder comprovar en les imatges on Rubén ballava, bevia i es divertia sense mencionar o recordar a la noia amb qui ha estat compartint més que paraules durant les últimes setmanes.

Però la cosa no es va quedar aquí i, una estona després de la tornada de Fani a 'Villa Montaña', va saltar una autèntica bomba que va fer tremolar els fonaments de l'illa: l'existència d'un possible pacte entre Fiama Rodríguez, el seu xicot Álex Bueno, i Julián, un dels temptadors de l'edició.

Susana va explicar tots els plans de la parella

Va ser Susana l'encarregada de donar la notícia, en un moment en què diversos concursants estaven fent petar la xerrada al jardí i es notava que es trobaven embriagats pels efectes de l'alcohol que havien consumit durant la nit.

Així les coses, després d'assegurar que Fiama i Rubén li semblaven «el més fals que hi ha», la parella de Gonzalo explicava que Julián li havia fet saber tots els passos que seguiria Fiama al llarg del programa: «Fiama li donarà la primera cita a Julián, després es barallarà amb el seu xicot, es reconciliaran i posteriorment ella s'aproparà a un altre noi». I, sorprenentment, tots s'havien acabat complint.

Aleshores Lewis —el solter amb qui més feeling té Susana— afegia més llenya al foc fent patent que el mateix Julián li hauria ensenyat diversos missatges que es va enviar amb Álex Bueno abans de marxar d'Espanya, els quals confirmarien l'existència del complot.

Fiama, fora de si a 'Villa Montaña'

Per aquest motiu, Susana no va dubtar en apropar-se a Fiama i transmetre-li les seves sospites. Quelcom que no va agradar gens a la concursant, que va embogir fins al punt de preparar la maleta per abandonar 'La isla' mentre renegava sense parar i negava a crits la seva implicació en el pacte.

«La persona amb qui m'anava a casar m'ha fallat. Estem flipant?», exclamava Fiama fora de si, culpant a Álex de tot i donant a entendre que ella no sabia res al respecte. No obstant això, ni Susana ni Adelina es creien les seves llàgrimes: «Està muntant el drama perquè no és la protagonista d'avui».

I és que, segons havien explicat minuts abans, en els missatges intercanviats entre Álex i Julián el xicot de Fiama demanava al temptador que la cuidés, que gaudíssin de cites plegats per evitar possibles sospites i que ell i Fiama es barallarien, però que tenien previst sortir del programa junts.

Així doncs, i malgrat la vehemència de Fiama, el cert és que la seva versió resulta força dubtosa, sobretot tenint en compte que efectivament la jove va escollir a Julián per tenir la seva primera cita i que tot ha anat passant com va explicar Susana. Potser resulta que tot és fruit de la casualitat, però sembla estrany que puguin arribar a produir-se tantes coincidències seguides.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari