El gran 'zasca' de Jorge Javier a Mediaset que pot costar-li el lloc

El presentador ha manifestat que Mediaset és un circ que s'aprofita de les polèmiques

Després d'unes setmanes allunyat de la televisió, Jorge Javier Vázquez ha tornat als platós per estrenar 'Supervivientes' i donar guerra a 'Sálvame'. De fet, aquest dissabte ha fet una demostració de com es fa un 'zasca', però Paolo Vasile podria no estar d'acord amb l'actitud del presentador.

La sèrie documental de Rocío Carrasco ha estat la protagonista de la nit d'aquest dissabte al 'Sábado Deluxe'. És més, Jorge Javier ha entrevistat a una de les amants d'Antonio David Flores, Carmen López, que ha assegurat que el col·laborador no parla dels seus fills. D'altra banda, també s'ha parlat de l'actual esposa, Olga Moreno, que està participant a 'Supervivientes'.

Amb tot això, hi ha col·laboradors que s'han posicionat a favor de Carrasco, com Belén Rodríguez i Miguel Frigenti, mentre que altres, com Antonio Rossi, han posat en dubte el seu testimoni. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 'zasca' de Jorge Javier Vázquez

Davant el debat protagonitzat pels col·laboradors, Jorge Javier Vázquez ha decidit intervenir i ha llançat una advertència: «Ara em guanyaré l'odi de la directora i de tot Mediaset». Així doncs, ha assegurat que «debatem massa i hi ha coses que no necessiten debat. La dinàmica de Telecinco ens obliga a debatre contínuament i a opinar contínuament, però crec que en moltes ocasions no hauríem de fer-ho perquè no existeix un debat».

De la mateixa manera, ha afegit: «En aquest moment, tant debatre, tant debatre i tanta opinió, tanta opinió, no ens porta a cap lloc perquè no podem estar 24 hores parlant de Rocío Carrasco i provocar un efecte rebuig». Així mateix, ha exposat el seu punt de vista: «Llavors, crec que hauríem de... Mare meva el que em diran! Si estem 24 hores en una cadena parlant d'una persona, que evidentment ho fem perquè ens dona bones dades d'audiència i això és una cadena comercial i per això fem televisió, no podem agafar-li mania a la dona».

És més, ha manifestat que «la veus plorar i penses 'Una altra vegada?'. Però clar, probablement, també som responsables d'abusar de la polèmica». A més, ha afegit: «És un peix que es mossega la cua. És un cercle viciós».


Les reaccions dels espectadors 

Les paraules de Jorge Javier Vázquez han generat un gran debat a les xarxes socials. Tanmateix, hi ha persones que han manifestat el seu suport a Rocío Carrasco, però hi ha d'altres que no es creuen el testimoni de l'exdona d'Antonio David Flores. Aquestes són algunes de les opinions que s'han trobat a Twitter: 

  • «Digueu-li a Jorge Javier que si no vol debatre que canviï de professió. Això és entreteniment, especialment a Espanya. A més, poseu a una noia fent-se la víctima i voleu que assentim com fan a la Xina comunista. És que em fa riure».
  • «Fins i tot Jorge Javier considera que això és un circ muntat pel director, amic de Rocío, i que els està arrossegant a tots. Per això s'està apartant de tot. Per això va dir que si parlava li cauria una bona des de Mediaset. Ningú pot sortir del guió».
  • «Tota la raó, Jorge Javier. M'agradaria destacar un detall. Esteu parlant del 'que ha viscut o ha passat Rocío'. Si us plau, no continueu parlant en passat. Rocío segueix sofrint aquest maltractament des que va conèixer a aquell ésser».
  • «Totalment d'acord amb Jorge Javier. Crec que la gent hauria de tornar a veure l'episodi 0 on Rocío diu: 'Hi haurà gent que no em voldrà creure'. Qui pensi que Rocío es dedica a justificar cada frase que un periodista o col·laborador posa en dubte, penso que no ha entès res».

Comentaris

envia el comentari