Imatge del cartell publicitari de TV3 a la seu de la televisió pública

Els grans canvis que acaba d'anunciar TV3 a la programació: ball de cares

Amb la marxa de Lídia Heredia de 'Els Matins', la cadena ha hagut de reestructurar el seu elenc

Grans canvis a la graella de la televisió pública de Catalunya. Noves cares i canvis en la franja horària d'alguns programes amb més èxit són algunes de les novetats per la nova temporada de la cadena.

TV3 ha desgranat nous detalls de la graella de la pròxima temporada, que aposta per tres dones al capdavant dels programes diaris.

A partir del setembre, Ariadna Oltra presentarà 'Els matins', mentre que Helena Garcia Melero continuarà al 'Tot es mou', que canvia de franja i s'emetrà al migdia.

Agnès Marquès torna a la televisió pública per presentar el nou 'Planta baixa', que passarà a les tardes. A aquests canvis s'hi suma un nou format d'entreteniment que TV3 prepara per als dissabtes a la nit en substitució del ‘FAQS’ i que presentarà Ricard Ustrell.

Grans canvis a TV3

'Els matins' torna amb un format renovat i amb nova presentadora, que fins ara s'havia ocupat de conduir i editar el 'TN matí'. Amb aquest espai d’informació i anàlisi, es continuarà prenent el pols de l’actualitat matinal en directe.

El seguirà el magazín 'Tot es mou', amb Helena Garcia Melero al capdavant, com les últimes temporades. A més de canviar d'horari d'emissió, de les tardes als matins, el programa estrenarà grafisme i tindrà un plató nou, que combinarà amb sortides pel territori.

A la tarda, després de la sèrie 'Com si fos ahir', la programació continuarà amb 'Planta baixa', que canvia d’horari d’emissió i que plantejarà nous registres en un mateix espai, amb elements, continguts i cares noves.

Agnès Marquès torna a TV3 per presentar el programa, que combinarà la seva mirada de l’actualitat amb una nova oferta d’entreteniment.

▶️ Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

Lídia Heredia marxa de Catalunya

Lídia Heredia serà la nova corresponsal de TV3 a Washington a partir de la tardor.

L'actual directora i presentadora del programa 'Els matins' de TV3 substituirà Xesco Reverter, que ha cobert les informacions dels Estats Units des de l’any 2017.

El canvi a la corresponsalia de Washington es materialitza després d'un procés de selecció intern a la CCMA. Heredia ha presentat diversos programes a la televisió pública, així com els TN Migdia i Vespre. Va participar, també, en la posada en marxa del 3/24.

La decisió arriba enmig d'una reforma de la graella televisiva, que provocarà que el magazín matinal 'Planta Baixa' passi a emetre's a la tarda i el 'Tot es mou', presentat per Helena Garcia Melero, es traslladi a la franja matinal.