Christofer és en el punt de mira després del programa de dimecres a 'La última tentación'

Christofer es rendeix amb Fani i més grans moments de la final de 'La Última Tentación'

El 'reality' ha acabat deixant un sabor una mica agredolç en els seus espectadors

'La Última Tentación' ha arribat al final havent-hi deixat saldats nombrosos comptes pendents dels seus protagonistes. Gràcies al fet de resistit a les infidelitats i les controvertides imatges que han posat al punt de mira les seves relacions, molts n'han sortit reforçats. Encara que, lamentablement, n'hi ha d'altres com Fani Carbajo i Christofer Guzmán que no han pogut fer-hi front.

La parella més carismàtica de la primera edició de 'La Isla de las Tentaciones' arribava disposada a posar-se a prova una última vegada. Alhora, Christofer deixava molt clar que aquesta era una prova de foc per a la seva relació amb Fani. A més a més, explicava que no hi hauria una nova oportunitat si tornava a fallar-li com ja va passar en el seu moment.

Christofer i Fani es replantegen la seva relació

Recordem que Carbajo li va ser infidel durant el primer pas pel 'reality', encara que mesos després acabaven tornant i lluitant per la seva relació. Lamentablement, però, Fani tornava a caure, i ho feia fent-se un passional petó amb el seu compte pendent, Julián. Això va provocar que el seu xicot decidís replantejar-se la seva relació seriosament.

Fani i Christopher a La Última Temptación
Fani i Christopher a 'La Última Tentación' | Mediaset

Un fet que se sumava als enfrontaments que Christofer ha tingut tant amb Julian com amb el seu examic, Gonzalo Montoya, qui no dubtava a obrir-li els ulls.

«Sé que poden haver-se deixat portar pel moment, però ni a ell li agrada Fani, ni a ella li agrada ell. No tinc gelosia», apuntava Christofer després de veure's les cares amb el noi que aconseguia fer caure Fani.

Encara que tot el viscut i les crides d'atenció rebudes li feien adonar-se'n al jove que potser ja no mereix lluitar per la seva relació. Un pensament que li ho ha comunicat a Fani a la foguera final.

«Jo ja t'he demostrat que t'estimo, però no puc més», assegurava. Mentre que Fani li assegurava que aquesta vegada seria ella la qui lluitaria per reconquerir-lo: «Lluitaré per tu». «M'he adonat del molt que m'estimes», li ha dit.

Mentrestant, Christopher ha vessat unes amargues llàgrimes de resignació: «Em fa ràbia que se n'adoni ara»,. Finalment, cadascú decidia anar-se'n pel seu costat, deixant una història amb final obert.

Andrea Gasca plora penedida i s'enfronta al rebuig de Roberto

Andrea Gasca ha estat una altra de les protagonistes indiscutibles del 'reality', i ha deixat molt clar que ella és una dona lliure. Des d'un primer moment, la jove demostrava molt poc interès per la seva relació amb Roberto, parella amb qui entrava a 'La Última Tentación'.

Així, primer va acabar als braços d'Óscar i després de Manuel, per finalment decidir marxar sola. «Encara no he trobat el noi amb qui pugui ser jo mateixa», li explicava a Sandra Barneda.

Andrea Gasca
Andrea, de 'La Isla de las Tentaciones', decideix marxar sola | Xarxes socials

«Vull algú amb qui poder ser lliure, que no em controli», lamentava. Tot i que, això sí, abans s'emportava una bona reprimenda per part de la seva ja ex. I és que el jove li retreia que no li hagués mostrat ni un mínim de respecte.

Els retrets han sigut els protagonistes en aquesta foguera de confrontació. Tant és així que Andrea fins i tot ha arribat a abandonar el cercle de foc. «Si es posarà així, no penso parlar-ne», advertia molesta la presentadora.

Mayka i Alejandro, molts dubtes amb final feliç

En el cas de Mayka i Alejandro, tots dos arribaven a 'La Última Tentación' sense saber molt bé el que sentien l'un per l'altre. Per tant, els dubtes han regnat durant el pas pel 'reality', ja que hi ha moltes actituds que no entenien.

Alejandro ha hagut de veure com Mayka compartia temps amb el seu ex, Pablo, pel qual estava segur que seguia sentint alguna cosa. D'altra banda, també amb Óscar i Gonzalo Montoya, nois amb els quals va tenir un breu 'affaire'.

Tot i això, finalment tots dos s'adonaven que el que realment senten l'un per l'altre és amor. «Encara que em faci ràbia, n'estic enamorat», li confessava Alejandro declarant el seu amor. I Mayka es fonia llançant-se als seus braços i segellant la seva història amb un final feliç.

Patry i Lester, una relació a prova de cops

Patry i Lester mai han posat en dubte l'amor que senten l'un per l'altre, encara que no sabien si n'era suficient. I és que tots dos asseguraven haver-se fet mal, però també estaven disposats a començar de zero i seguir endavant. 

Així, no han deixat que els nombrosos dubtes que han sorgit i els rumors que apuntaven a una traïció per part de Patricia facin efecte en els seus sentiments.

Finalment, la parelleta segueix disposada a demostrar que el seu amor és de veritat, comptant amb la benedicció de Marta Peñate, l'ex de Lester.

Marina i Jesús, una nova oportunitat

Jesús i Marina de l'Illa de les Temptacions 3
Jesús i Marina de 'La Isla de las Tentaciones 3' | MEDIASET

Marina i Jesús arribaven a 'La Isla de las Tentaciones' per intentar recuperar l'espurna que havien perdut. Tot i això, ella trobava aquella passió que li faltava als braços d'Isaac, un dels temptadors. Tots dos van decidir anar-se'n junts, i després del programa, van consolidar la seva relació.

Però, el que Marina no s'esperava és que 'Lobo' acabés sent-li infidel amb una de les seves amigues del 'reality', Lucía. Un engany que li trencava el cor i pel qual arribava disposada a cobrar-se els comptes a 'La Última Tentación'.

Per a sorpresa de molts, la jove assegurava haver-se adonat del que havia perdut i com sempre ha estimat Jesús, l'únic amor de la seva vida. Així doncs, després de posar al seu lloc Isaac i demostrar a Lucía que no és capaç de ser fidel a cap noia, Marina ha pogut marxar d'allò més tranquil·la de la mà del seu ex.