Susanna Griso esclata en directe: «Aneu-vos-en al psiquiatre»

La presentadora ha acabat aixecant-se del seu lloc i exclamant: «Aneu-vos-en al psiquiatre!»

Susanna Griso
Susanna Griso | Antena 3

Els programes que compten amb la presència de persones de diferents ideologies per dur a terme debats, tot i ser una fórmula molt interessant i nodridora, moltes vegades acaba desembocant en discussions més pròpies de pati d’escola. És el cas d’’Espejo Público’, presentat per la periodista Susanna Griso a la cadena Antena 3, on avui s’han viscut moments de gran tensió que han acabat amb la paciència de la presentadora.

Villalobos i Beni s’han embarcat en un seguit de retrets sense fi

Tot ha començat quan Elisa Beni, periodista i col·laboradora habitual del programa, parlava dels casos de corrupció que van tenir lloc durant el mandat de José Maria Aznar. En aquell moment Celia Villalobos, diputada del Partit Popular, ha saltat dient que «sembla que tots els que hem sigut ministres som uns corruptes».

A partir d’aquell moment, les dues dones han anat pujant de revolucions fins que se’ls hi ha anat la situació de les mans. I malgrat que Griso ha intentat posar pau entre les col·laboradores, elles han continuat a la seva. I és que després de l’afirmació de Villalobos, Elisa Beni li retreia que hagués nomenat al seu exmarit en mig de la conversa. «Això sí que és un cop baix», manifestava la periodista, una acusació que ladiputada del PP ha negat rotundament.

Marhuenda: «Teniu un govern en minoria dominat per Podemos i pels independentistes»

La confrontació ha continuat, i tan sols ha fet falta una sèrie de comentaris de Francisco Marhuenda defensant el govern d’Aznar per acabar de posar gasolina al foc i que la situació saltés pels aires. Elisa Beni seguia argumentant la seva opinió contra els seus dos ‘adversaris’, que no paraven de fer-li retrets, i li han arribat a dir que «ja teniu el que volíeu: un govern en minoria dominat per Podemos i pels independentistes».

Veient que la situació no millorava, Susanna Griso s’ha aixecat i ha intentat canviar de tema. Però el galliner seguia esvalotat i a la seva, sense parar atenció a les indicacions que els hi estava donant la presentadora. Així que finalment, Griso s’ha plantat, i els hi ha etzibat un: «De veritat, si teniu un problema, aneu-vos-en al psiquiatre». 


Comentaris

envia el comentari