William Petersen mirant a càmera

Grissom de 'CSI', hospitalitzat d'urgència mentre rodava el retorn de la sèrie

William Petersen estava en ple rodatge de 'CSI: Las Vegas', seqüela de la famosa sèrie

Els fans de 'CSI' estan en suspens per l'estat de salut de l'actor William Petersen. El protagonista masculí de la sèrie, que encarna el paper del famós metge forense Gil Grissom, ha estat hospitalitzat d'urgència en ple rodatge de la sèrie.

L'intèrpret està immers en un nou projecte que suposa la resurrecció de la icònica sèrie 'CSI: Crime Scene Investigation', coneguda a casa nostra com 'CSI: Las Vegas'.

Es tracta d'una destacada sèrie de ficció policial que ha marcat una fita dins de la petita pantalla al llarg de les 15 temporades que se n'han fet.

El format ha triomfat des que es va començar a emetre, l'any 2000, tot i que la sortida de William Petersen  el 2009 va suposar una gran decepció per als espectadors.

El seu personatge va acabar abandonant la sèrie durant la novena temporada, limitant les seves aparicions a petits cameos i a la pel·lícula especial rodada el 2015.

Una decisió que va causar un gran malestar entre els seguidors de la sèrie i va suposar un punt d'inflexió en la trama.

De fet, el capítol de comiat de l'icònic personatge de ficció, titulat 'One to Go', va ser vist per més de 23 milions d'espectadors.

Ell creador de la sèrie, Anthony E. Zuiker, ara ha tornat a comptar amb el suport de la CBS per rodar una nova seqüela que ha començat de la pitjor manera possible després de l'incident que ha patit William Petersen.

L'actor que interpreta Grissom a 'CSI: Las Vegas' pateix un incident en ple rodatge

William Petersen s'ha tornat a posar a la pell de Gil Grissom, metge forense, criminalista i biòleg expert en entomologia. Un personatge mundialment conegut que ha sabut conquerir l'audiència en companyia de la seva parella a la sèrie, Sarah Sidle, interpretada per l'actriu Jorja Fox.

Després de més de sis anys fora del món de la interpretació, Petersen ha acceptat tornar a la televisió. Ho fa participant en un projecte que suposa la resurrecció del metge forense que el va portar a la fama.

Es tracta d'una nova seqüela de 'CSI' que es preveia que s'estrenaria el 2020, coincidint amb l'aniversari de la saga.

No obstant això, el rodatge es va haver d'ajornar com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, que va impedir que es complissin els terminis previstos.

Un cop superada la pitjor part de la crisi sanitària, es van reprendre les tasques de producció i es va reiniciar el rodatge dels capítols que formaran part d'aquesta nova temporada.

William Petersen, ingressat d'urgència mentre es posava en la pell de Gil Grissom

En ple rodatge de la sèrie, l'actor, de 68 anys, ha tingut un problema de salut que l'ha portat directament a l'hospital.

El nord-americà es trobava en plena acció dins una escena quan es va començar a trobar malament.

Sense perdre més temps, l'actor va demanar al director un moment de descans. I, quan van veure que l'actor no es recomponia, de seguida van trucar a l'ambulància.

Després de ser evacuat del set de rodatge, Petersen ha hagut de ser ingressat a l'hospital per motius que encara es desconeixen.

Tot i això, segons ha assenyalat el representant de l'actor al portal digital TMZ, tot podria ser degut a un cas de cansament extrem.

Segons informen aquestes fonts, Petersen ha estat treballant sense parar durant 12 setmanes seguides. Una situació que hauria estat límit per al seu cos i la seva ment.

De moment, no hi ha un diagnòstic o un comunicat oficial sobre els fets. La preocupació continua entre els seguidors de la sèrie, tot i que TMZ assegura que a l'actor ja li han donat l'alta i que s'està recuperant a casa.