Un grup de veïns increpa en directe a 'El programa de AR': «Deixeu de mentir»

Des del programa van tractar un accident com un possible intent de suïcidi

Ana Rosa Quintana
Un grup de veïns increpa en directe a 'El programa de Ana Rosa' | CatalunyaDiari

Una reportera d''El programa de Ana Rosa', de Telecinco, va desplaçar-se fins a Fuenlabrada (Madrid) per cobrir la notícia del rescat d'un home de 70 anys que va quedar penjat a la barana del balcó de casa seva el passat 19 d'abril. La periodista, però, va referir-se a l'home com un «incívic» que pretenia llençar-se al buit, i els veïns van sortir en defensa de l'home desmentint aquesta informació. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'home va patir un mareig

Una veïna que suposadament va presenciar els fets afirma que l'home es va marejar i per aquest motiu va quedar penjat de la barana. L'home de 70 anys demanava auxili: «ajuda'm, fill, ajuda'm», i la seva dona, juntament amb la seva filla, van poder agafar-lo des del balcó. La resta de veïns de seguida van socórrer a la família, escalant fins a la segona planta de l'edifici per agafar a l'home i alçant un matalàs per esmorteir la possible caiguda. 

Indignació amb 'El programa de Ana Rosa'

«Després d'amenaçar amb llençar-se al buit, està penjant del balcó. Ningú s'ho explica, aquest veí mai ha donat problemes», explicava la reportera d''El programa de Ana Rosa'. A més, van fer aparèixer un ròtul en pantalla amb el titular: «Incívic rescatat pels seus veïns», on classificaven aquest fet com un «rescat de pel·lícula».

En adonarse'n, els veïns van sortir en defensa de l'home desmentint la informació que Telecinco estava donant i increpant al programa en directe:«Deixeu de mentir!», van cridar alguns. 

Ana Rosa tanca el debat

Des del plató, Ana Rosa Quintana no va voler allargar més el debat sobre què havia passat realment amb l'home: «L'assumpte és que un home penjava des d'un balcó, possiblement ha estat un accident, jo crec que això no entrarem a analitzar-ho. El més important és aquesta família aguantant-lo de les mans i els veïns valents que van llençar un matalàs i que gràcies a ells aquest senyor no es va precipitar al buit». Per concloure, va voler reafirmar que el que importa és que l'home està sa i estalvi


Comentaris

envia el comentari