Jorge Pérez con el cheque de 'Supervivientes'

El guàrdia civil Jorge Pérez té clar què farà amb el premi de 'Supervivientes'

El flamant guanyador destinarà part dels 200.000 euros a apadrinar una família africana

Jorge Pérez Díez, el guàrdia civil de Reinosa que ha estat proclamat guanyador de l'última edició de 'Supervivientes', ja té pensat què farà amb el suculent premi de vencedor. El concursant, tota una revelació en el reality de Mediaset, va succeir en el tron a Omar Montes, que li va lliurar el xec de 200.000 euros com a guanyador del concurs.

Han estat gairebé quatre mesos de resistència en els Cayos Cochinos on l'agent, malgrat el seu aspecte d'esportista, ha arribat a Espanya molt prim, però està clar que tots els sacrificis que ha fet li han valgut la pena.

Jorge Pérez, un guanyador de 'Supervivientes' solidari

El xec de 200.000 euros fa oblidar tot el que ha patit a Hondures. Des d'ahir sabem què farà amb el seu premi després de desvetllar-ho Alícia, la seva dona, gairebé tan popular com ell després de setmanes defensant al seu marit en els programes de Mediaset on es comentaven les històries dels supervivents.

Imatge de Jorge Pérez, bestiar de 'Supervivientes' amb la seva dona
Alicia Peña, dona de Jorge Pérez, ha revelat que apadrinaran a una família africana | Catalunya Diari

La dona de Jorge ha confessat a 'Sálvame' que part del premi es destinarà a la solidaritat internacional. Alícia va crear l'associació 'Trilogía del héroe', després del gran èxit d'una sèrie de llibres amb aquest nom. I a aquesta associació vol destinar Jorge part dels fons per treballar i ajudar a una família d'Àfrica a la qual apadrina aquest matrimoni amb tres fills.

«El meu somni és crear una cosa bonica allà. Estem en contacte amb aquesta família, els donem diners perquè puguin fer coses», va assegurar, abans de fer aquesta declaració: «M'encantaria tornar a ser mare. Els nens són la meva passió». Alicia sap del que parla, ja que és mare de tres petits, de noms Mario, Martina i Marcos.