IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Guàrdia Civil podria investigar 'Telecinco' per un suposat muntatge de l'escàndol sexual a 'Gran Hermano'

El programa està tenint els seus pitjors índexs d'audiència i aquest escàndol mediàtic el podria afavorir

El que va succeïr la matinada del dissabte, 4 de novembre, a ‘GH Revolution’ segueix sent un autèntic misteri. Tot i que a la casa hi ha desenes de càmeres cap va gravar la suposada agressió sexual de José María a Carlota, per la qual ell va ser expulsat i denunciat a la Guàrdia Civil  per la seva «conducta intolerable».

Fa uns dies, la Guàrdia Civil va comunicar que no investigaria el presumpte abús sexual a Carlota per part de José María, perquè per això es requereix una denúncia de la possible víctima, cosa que no ha ocorregut. La direcció de ‘GH Revolution’ va denunciar davant la Guàrdia Civil un presumpte abús sexual i explicava que els presumptes fets van tenir lloc durant la matinada del dissabte a la casa de Guadalix.

D'altra banda, aquest dijous, 9 de novembre, Carlota va tornar al concurs, afegint que José María va arribar a tocar-li «la medul·la sensible», i «a ser molt important» per ella i que, de moment, ha renunciat a continuar amb qualsevol tipus de procediment judicial. Carlota va argumentar que, «es va donar un fet greu contra mi, estic d'acord amb la decisió de l'organització».

Aquest divendres, 10 de novembre, s'ha pogut saber, segons ha informat ‘ESdiario’, que la Guàrdia Civil podria investigar un muntatge de ‘Telecinco’ per la denúncia a ‘Gran Hermano’. Actualment, el cos policial està treballant amb dues hipòtesis: la veracitat de la denúncia o que els fets produïts no hagin ocorregut.

La denúncia de Mediaset és «clara» i «detallada»: «una relació sexual no consentida entre un home i una dona, tots dos parella, dins d'una de les habitacions on es desenvolupa el programa, detallant que la dona es trobava bastant beguda i que l'home es va tapar a si mateix i a la dona amb un edredó, no podent arribar a veure el que succeïa amb exactitud sota el mateix. No obstant això, en haver vist els enregistraments, els quals no han estat divulgats, i el context en què es desenvolupen acudeix a aquestes dependències amb l'objecte de comunicar els fets».

S'ha de destacar que el programa està passant per un període d'escassa audiència. Un escàndol d'aquesta magnitud podria despertar l'interès dels espectadors i remuntar les audiències. Existeix un possible interès mediàtic amb aquesta denúncia? La cosa està en què la víctima no va presentar denúncia. No va recórrer a la Justícia.

Una investigació paral·lela podria complicar-li les coses a Telecinco

L'únic perjudicat, de moment, ha estat el concursant José María. Si aquest presenta una denúncia contra ‘Gran Hermano’, la Justícia investigaria la possible falsedat de la denúncia per part dels responsables del programa.

José María està disposat a anar a per totes per demostrar la seva innocència. S'ha posat en mans d'un gabinet jurídic.  A més d'aquesta imputació falsa, demandarien al programa per atemptar contra «el seu honor i dignitat», perquè, «l'han assenyalat davant tota Espanya com un violador».

En definitiva, s'està parlant d'una suposada denúncia falsa: «un muntatge amb criteris de negoci davant un espectacle mediàtic».


Comentaris

envia el comentari