La Guàrdia Civil talla 'Espejo Público' en directe

Carmen Pardo es trobava en plena connexió a l'entrada de la presó de Huelva

Connexió en directe de Carmen Pardo des del programa 'Espejo Público'
Carmen Pardo es trobava en plena connexió a l'entrada de la presó de Huelva | Antena 3

 

Ahir va saltar a la palestra la notícia que Ernesto Neyra, l'exmarit de la difunta Carmina Ordóñez, havia estat detingut i empresonat a la presó de Huelva, on està aïllat amb protocol de Covid des de diumenge.

 

Neyra estava en recerca i captura i va ser condemnat a 90 dies de presó per l'impagament de la pensió d'aliments dels seus tres fills.

 

Des que va saltar la notícia, diversos han estat els reporters que s'han acostat davant del centre penitenciari de Huelva per informar de la situació en directe, però ha estat a Carmen Pardo, del programa 'Espejo Público' d'Antena 3, a qui la Guàrdia Civil ha fet tallar la connexió en ple directe.

 

De sobte, mentre Carmen Pardo realitzava una connexió en directe des dels voltants de la presó, la policia l'ha interromput: «Perdoneu-me companys, però crec que m'interrompen la gravació. S'aproxima la Guàrdia Civil», ha avisat la periodista als seus companys de plató. «Puc seguir? Estic en directe», ha preguntat a un dels agents.

 

«I si em giro?», ha seguit insistint Pardo a la Guàrdia Civil, perquè només sortís a pla el pàrquing de la presó i no l'entrada, cosa prohibida per les càmeres de televisió. Però, finalment, s'ha hagut de tallar el directe.

 

Carmen segueix la connexió des de la carretera

El problema, segons ha puntualitzat després Carmen Pardo, és que encara que els reporters puguin estar a l'exterior del recinte, no es pot gravar la zona d'aparcament, ja que aquesta sí que forma part de la presó.

 

Quaranta minuts més tard, la periodista ha tornat a connectar amb el magazín matinal, aquest cop des de la carretera, fora de recinte del centre penitenciari. Els col·laboradors d''Espejo Público' han fet broma amb el que ha passat i Adriana Abenia ha afegit: «A veure si et posen dins i informes des d'aquí».

 

Comentaris

envia el comentari