Guerra oberta entre Andreu Buenafuente i l'ABC per haver titllat el diari de «merda pura»

El diari madrileny no ha dubtat en emetre la seva taxativa rèplica: «És un professional que ha fracassat»

Andreu Buenafuente, a 'Late Motiv'
Andreu Buenafuente, a 'Late Motiv' | El Terrat

Andreu Buenafuente és al centre de la polèmica. El presentador català de ‘Late Motiv’ va obrir el programa del passat dimecres a la matinada carregant durament contra el diari ‘ABC’. El de Reus, de fet, no es va estar de res per criticar una portada del diari madrileny, on parlaven sobre les eleccions per succeir Mariano Rajoy al capdavant del Partit Popular.

«Aquest matí l'ABC, que té la forma d'un diari, el tacte d'un diari, però en realitat és una merda... Perdona, merda, merda pura», va comentar Buenafuente, carregant amb bala contra un diari ABC, que no ha dubtat en replicar l’humorista avui mateix.

«Un professional que ha fracassat», segons l'ABC

La resposta del diari eludit, així mateix, no es va fer esperar. L’ABC va explicar que Buenafuente «va preferir l'insult directe, amb reiteració des de la cadena finançada per Telefònica» i, tot seguit, va considerar: «Podria ser que el presentador de Reus se sentís més còmode si no existís més premsa que la que li riu les gràcies».

Buenafuente va fer mofa del diari ABC en aquest precís instant
Buenafuente va fer mofa del diari ABC en aquest precís instant | Movistar +

 

El diari en qüestió agafa la televisió de pagament de Telefònica, #0, per no mossegar-se la llengua a l’hora de criticar Buenafuente. Aquests, qui consideren el canal «el refugi d'un professional que ha fracassat en les emissores comercials», expliquen també: «En alguna de les seves reemissions l’audiència oficial ha coincidit amb el nom de la cadena: zero espectadors».

Finalment, l’ABC apuntala la seva crítica al popular presentador que ha passat per televisions com TV3, La Sexta i Antena 3 explicant: «Buenafuente arrossega els peus després de les seves expulsions de les emissores comercials».

Buenafuente i la seva crítica al PP

Des de ‘Late Motiv’, Andreu Buenafuente ha criticat durament el Partit Popular, com s’ha pogut veure quan feia mofa de la portada de l’ABC sobre la formació, i quan Mariano Rajoy va haver d’abandonar la presidència a causa de la moció de censura efectuada per Pedro Sánchez.


Comentaris

envia el comentari