Carmen Borrego y Carmen Rosa

És el moment de Carmen Rosa, la filla de Carmen Borrego: «No em dona la gana»

Carmen Borrego esclata al plató de 'Sálvame' i torna a carregar durament contra Alejandra Rubio

La guerra familiar entre les Campos sembla que no arriba al seu final. Alejandra Rubio ha rebut un premi a Sevilla i, segons un reporter de 'Sálvame', ha estat molt antipàtica amb ell. Carmen Borrego ha defensat l'actitud de la noia, però s'ha produït un greu enfrontament entre Kiko Matamoros i la filla de María Teresa Campos.

Matamoros tenia l'objectiu de treure de polleguera Borrego i no ha parat fins que ho ha aconseguit. «Tens complex de presentadora. Ets una pèssima col·laboradora», ha dit. Mentrestant, Carmen no s'ha quedat callada i s'hi ha enfrontat. «Només fas que fotre merda i ets un tarat. Tu i la meva neboda m'heu acusat de delictes», ha esclatat la col·laboradora.

Alejandra Rubio i Carmen Borrego assegudes en una terrassa
Alejandra Rubio i Carmen Borrego segueixen enfrontades | GTRES

Així, Carmen ha perdut les maneres i ha acabat malmetent un dia més contra la seva neboda. «Alejandra em va dir que soc més lletja que el xòfer de Dràcula» i ha ensenyat el missatge als col·laboradors, un gest que els ha sorprès.

Tanmateix, Matamoros ha seguit punxant contínuament Borrego. «Quan jo parlo, tu calles», li ha etzibat. «No em dona la gana callar», ha replicat Carmen.

Gran bronca entre Carmen Borrego i Kiko Matamoros

«La pròxima vegada que em facis callar com a un gos tindrem problemes, ja està bé», li va deixar anar Carmen Borrego a Kiko Matamoros. «Ets covarda i aprofitada, no estic tractant ningú com un gos. T'estic dient que respectis els companys», ha saltat el col·laborador de 'Sálvame'.

La tensió ha crescut encara més entre ells i han seguit llançant-se punyals en ple directe del programa. A més, Borrego ha aclarit al tertulià que no té complex de directora com ell afirma sinó de Miss Mundo.

Una confrontació que ha anat a més en el moment que Alejandra Rubio ha ignorat Raúl Triguero a l'entrega de premis sevillana. La jove s'ha mostrat antipàtica amb el reporter del programa on treballa la seva tia Carmen, molt esquiva davant de les seves preguntes.

«Estic molt farta del teu joc, et vaig dir que has fet molt de mal en aquesta família. Els que rieu quan m'acusen d'un delicte sou vosaltres, i heu callat», ha afirmat la germana de Terelu. A més, ha assenyalat Kiko com a gran provocador de la guerra entre tia i neboda, a més d'estar sempre a favor de la jove tertuliana.

El polígraf de Carmen Borrego que ho va fer esclatar

Dissabte, Carmen Borrego es va sotmetre a un inesperat polígraf al 'Deluxe', cosa que va tenir les seves conseqüències. El polígraf de Conchita va revelar que Carmen Borrego cridava de vegades la seva neboda Alejandra Rubio «la nena de la corba». Això sí, va al·legar que aquest sobrenom tan ofensiu de tia a neboda havia sortit de Twitter.

Alejandra Rubio
Alejandra Rubio va esclatar contra la seva tia després de sentir que l'anomena «la noia de la corba» | Europa Press

Sense pensar-s'ho dues vegades, Alejandra va contestar a la seva tia en poques hores. Des del plató de 'Viva la vida', va deixar tothom amb la boca oberta amb la resposta a la seva tia Carmen.

«Jo no insulto la meva tia perquè és família meva i no me'n ric quan l'anomenen 'potota'. No entenc que hagi dit aquestes coses de mi. Si de veritat vol que aquest enfrontament acabi, no pot seguir així», va sentenciar la filla de Terelu Campos visiblement enfadada.

EL VÍDEO DEL DIA