Alba Carrillo y Miguel Frigenti

Guerra de retrets entre Miguel Frigenti i Alba Carrillo: «Barbie divorci»

Miguel Frigenti ja no es talla i ha tornat a enfrontar-se amb Alba Carrillo

Tot i que semblava que Miguel Frigenti i Alba Carrillo havien signat la pau quan van entrar a 'Secret Story', després que el tertulià ataqués sense pietat la mare de la model, Lucía Pariente, ella va acabar explotant. Això va passar quan es van retrobar fora del reality, al 'Deluxe'.

«Em diu de fer les paus i ni 24 hores després ja està atacant la meva mare», li retreia indignada Carrillo.

La guerra entre ells ve de molt enrere, quan l'ex de Feliciano López participava a 'Gran Herrmano VIP'. Frigenti, que llavors era company d'Alba a 'Ya es mediodía', no es va tallar gens a l'hora de criticar-la.

I Alba no va perdre l'oportunitat per a treure a la llum el motiu pel qual Miguel va acabar sent acomiadat del programa de Sonsoles Ónega.

I és que, pel que sembla, la productora del programa «no el vol a les seves files», un assumpte en què el col·laborador no volia aprofundir pel dolor que li causa.

«Mercenari!», explotava Alba contra ell recordant el comportament tan lamentable que havia tingut amb ella.

Mentrestant, per la seva banda, Miguel li va recordar les vegades que havia «venut" totes les seves parelles «a cop de talonari».

«No ets exemple de res!», li retreia. I encara que des del programa van intentar calmar-los, la guerra de retrets no havia fet més que començar.

«Pocavergonya! Mala persona!», li cridava Carrillo.

El conflicte fins i tot va arribar a involucrar altres persones, com Belén Esteban, ja que Alba sostenia que Frigenti havia titllat el casament de la col·laboradora amb 'el Migue' d'«horterada».

I ell es defensava desmentint la versió de la model. «En la vida m'hauria passat pel cap que el casament de la meva amiga fos una horterada. No ho va ser. Vaig ser molt feliç allà, ballant amb la seva filla i tot», remarcava.

«Ho sento si t'enfades, ho dic ara perquè la gent sàpiga l'únic que vaig dir respecte al casament», li replicava el col·laborador. «Mai m'he atrevit a dir-ho perquè La Belén no s'enfadés, però no permetré que facis una muntanya d'un gra de sorra».

 

Miguel Frigenti explota com mai contra Alba Carrillo


Durant el 'Deluxe, tant un com l'altre van ser incapaços de deixar de banda les seves diferències, cosa que va provocar que tinguessin un enfrontament molt tens.

«He estat dins d'aquesta casa. He tingut moments bons i dolents amb la Lucía, però no parlaré de la vida de ningú ni de reunions. La meva amistat amb la Belén és la meva amistat amb la Belén. Opino sobre un concurs, sembla que això s'oblida», retreia Miguel a la seva arxienemiga.

Alba, que va aprofitar per recordar al periodista les vegades que ell havia parlat sobre la seva vida privada, postil·lava que ella era «una bona companya».

«I gràcies a qui? Barbie Divorci, Barbie Feliciano! No ets aquí per 'Supermodelo'», arremetia Miguel contra ella.

«Tu i la teva mare sou unes harpies. Estic cansat de mossegar-me la llengua. No ets ningú per a corregir-me. Ets una rancuniosa i una ridícula. Deixa'm en pau i defensa la teva mare. Vius en un pou d'odi», prosseguia implacable.

I la ràbia del col·laborador no feia més que créixer. «No t'aguanta ni Déu. La que s'aixeca dels platós ets tu. Te'n vas dels programes perquè no ets professional. Ets una nena maleducada. Quan et diuen alguna cosa que no t'agrada, t'aixeques i te'n vas. Menges gràcies a 'Gran Hermano' i 'Secret Story', desagraïda».

Per a tancar el tema, Frigenti i Carrillo intentaven calmar les aigües. «No ens portarem bé, no serem amics, però podem tenir un tracte cordial», asseguraven.