Guerra a Telecinco: Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana, enfrontats

El testimoni de Rocío Carrasco ha revolucionat els programes més importants de la televisió

Rocío Carrasco ha revolucionat la premsa del cor, i està disposada a fer justícia. Amb la sèrie documental que protagonitza, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha posat en el punt de mira a Antonio David Flores i a diversos periodistes que han qüestionat el seu testimoni des del primer dia.

Diversos col·laboradors de Telecinco estan tremolant per si Carrasco decideix posar-los en evidència. Aquest és el cas d'Alessandro Lequio, que sempre ha carregat contra l'exdona d'Antonio David i ara ha ajupit el cap.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara bé, fins i tot els presentadors han decidit manifestar-se. Jorge Javier Vázquez ha protagonitzat un enfrontament amb Ana Rosa Quintana, que s'ha convertit en el gran suport de Rocío Flores. 

Antonio Canales ha reconegut que va mentir quan va dir que no coneixia a Fidel Albiac. El seu testimoni és molt important perquè deixava en molt mal lloc a Rociíto. «Corroborar tot el que diu. Està explicant la veritat», ha assegurat Antonio Canales a 'Sábado Deluxe'. La nova versió de Canales deixa en molt mal lloc a Olga Moreno i, per aquest motiu, els defensors d'Antonio David s'han pronunciat al respecte. 

Així doncs, Ana Rosa Quintana no s'ha tallat ni un pèl i Belén Esteban ha volgut respondre. «M'ha cridat molt l'atenció una cosa que ha dit. Ja sabeu que he treballat moltíssims anys amb ella, l'estimo i li tinc molt d'afecte. Però, ha dit una cosa que no m'ha agradat: Canales a qui vol acontentar? A Olga, a la Palapa o a la gent de La Fábrica de la Tele? Doncs escolta, jo que soc de La Fábrica de la Tele, m'ha semblat molt malament», ha explicat la col·laboradora de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez considera que Ana Rosa Quintana està obsessionada amb defensar a Rocío Flores, que actualment treballa amb ella. De fet, la presentadora no permet que ningú li faci mal, i fins i tot és capaç de carregar contra els seus companys per protegir-la.

Cal recordar que el presentador de 'Sálvame' va treballar amb Ana Rosa durant molt temps, i fins i tot mantenen una relació personal. Però, Jorge Javier s'ha enfadat per les declaracions que ha fet la presentadora: «Ana Rosa ha esmentat La Fábrica de la Tele?». «Llavors, això ja és la guerra Que fort!», ha manifestat Jorge Javier Vázquez.

«Els fa ràbia no haver revelat aquesta història»

Telecinco està dividida en dos grups: el matí i la tarda. Els primers qüestionen el testimoni de Rocío Carrasco, i els segons es dediquen a carregar contra tots els detractors. Carlota Corredera els ha definit com a «negacionistes».

La presentadora gallega considera injust el comportament d'algun dels seus companys. «Hi ha comunicadors importantíssims d'aquesta casa que els fa ràbia no haver revelat aquesta història», ha assegurat Carlota Corredera. 

Davant la declaració de Corredera, les xarxes socials s'han omplert de rumors sobre a qui podria referir-se la presentadora. De fet, molts usuaris asseguren que es refereix a Ana Rosa Quintana, ja que s'ha convertit en la gran enemiga de 'Sálvame'. 

Per primera vegada en molt temps, Jorge Javier Vázquez ha volgut fer tàndem amb la seva companya i lluitar per un mateix objectiu: defensar el testimoni de Rociíto.  

'Contar la verdad para seguir viva' està arribant al final i es rumoreja que Rocío Carrasco podria concedir una altra entrevista. Potser aquesta seria l'oportunitat perfecta perquè Ana Rosa Quintana es reconciliï amb tots els seus enemics. Accediria la periodista a participar en aquesta entrevista?


Comentaris

envia el comentari